Ik wil anders communiceren

  • Communiceer makkelijk, veilig en transparant met ouders

  • Houd zélf de regie en bespaar tijd

  • Plan en organiseer op eenvoudige wijze

  • Versterk de betrokkenheid van ouders

Een goede samenwerking tussen leerkracht, ouder en leerling is essentieel voor een optimale ontwikkeling van het kind. Je wilt ouders op de hoogte stellen en ouders willen zich betrokken voelen. Met onze producten zorgen we dat dit veilig is, niet te veel tijd kost en dat je zelf de regie houdt.

Ouders eenvoudig betrekken

Ouders informeren en betrekken bij het leerproces kan tijdrovend zijn. Met de slimme communicatie-app Parro betrek je ouders in slechts enkele klikken bij de schooldag van hun kind door leuke foto’s te plaatsen of door activiteiten te plannen en te organiseren. Parro is hét digitale platform waar je ouders ontmoet.

Ouders op de hoogte houden van het leerproces doe je met Ouderportaal. Informeer ouders over de toetsresultaten en voortgang van hun zoon of dochter. Daardoor kan het tienminutengesprek weer gaan over waar het allemaal om draait: het welbevinden van het kind.

Onze oplossingen

Meer weten? Lees een blog.

<a href=/over-ons/anders/anders-lesgeven>Ik wil anders lesgeven</a>

Ik wil anders lesgeven

Iedere leerling heeft eigen talenten en leerbehoeften. Met digitaal leren zorg je dat elke leerling de aandacht krijgt die hij verdient. Zorg voor interactief onderwijs op maat door adaptief leren en maak nakijkwerk verleden tijd.

<a href=/over-ons/anders/anders-volgen>Ik wil anders volgen</a>

Ik wil anders volgen

Iedere leerling heeft een eigen leer- en werktempo, talenten en valkuilen. Mogen we alle leerlingen dan langs een maatstaf leggen? Laten we groei stimuleren zonder cijfers te geven.

<a href=/over-ons/anders/anders-werken>Ik wil anders werken</a>

Ik wil anders werken

In het onderwijs ben je veel bezig met randzaken in plaats van je echte werk. We nemen je mee hoe jij anders kunt denken en werken, waardoor je meer tijd hebt voor de leerlingen. Ontdek wat je zelf anders kunt doen om de administratieve lasten te verminderen!

<a href=/over-ons/anders/anders-sturen>Ik wil anders sturen</a>

Ik wil anders sturen

Bewaak en verbeter de kwaliteitszorg door onderwijsdata overzichtelijk te analyseren, zowel op bestuurs- als op schoolniveau. Ga samen met je team concreet aan de slag en zorg dat de schoolkwaliteit voldoet aan je eigen ambities en aan die van de inspectie.

Maak een verdiepingsslag