Ik wil anders werken

  • Geen dubbele administratieve handelingen

  • Krijg informatie in handige overzichten

  • Gegevens altijd veilig opgeborgen

  • Houd meer tijd over voor lesgeven

Als leerkracht ben je maar liefst 7% van je tijd kwijt aan administratieve lasten en randzaken. Dit zien wij bij ParnasSys graag anders. Met ons leerlingvolgsysteem krijg jij meer tijd om bezig te zijn met wat echt belangrijk is: lesgeven.

ParnasSys werkt aan duurzame oplossingen die veilig en makkelijk in gebruik zijn. Dit doen wij door allerlei systemen met elkaar te verbinden. Hierdoor is ParnasSys hét informatiecentrum van het basisonderwijs. Wij zorgen dat informatie die jij invoert in onze oplossingen of bij onze partners in één helder overzicht wordt getoond. Geen ellenlang gezoek meer in systemen.

Bijvoorbeeld als je notities schrijft in ParnasSys, dan kun je dit direct openbaar maken voor ouders in het Ouderportaal en als je absenties registreert via Gynzy, dan zie je dit ook terug in de Leerkrachtenapp. Ook het registreren van privacyvoorkeuren in Parro (de oudercommunicatie-app) komt in ParnasSys terecht. Kortom, geen extra werk en meer tijd voor de leerling.

Hoe doen we dat?

Meer weten? Lees een blog.

Samen quick wins ontdekken bij de ParnasSys Pleindagen

Hoe werk jij met ParnasSys? Waar zou je handiger in willen worden? Heb jij misschien wel de gouden tip voor collega’s op andere scholen? In deze interactieve workshop onder begeleiding van specialisten van de ParnasSys servicedesk ga je ervaringen uitwisselen om handiger en makkelijker te werken met de huidige mogelijkheden in ParnasSys. Het doel is sneller en effectiever gebruik maken van ParnasSys. We sluiten af met tips van de servicedesk.

Ik kom ook naar de pleindagen!

<a href=/over-ons/anders/anders-lesgeven>Ik wil anders lesgeven</a>

Ik wil anders lesgeven

Iedere leerling heeft eigen talenten en leerbehoeften. Met digitaal leren zorg je dat elke leerling de aandacht krijgt die hij verdient. Zorg voor interactief onderwijs op maat door adaptief leren en maak nakijkwerk verleden tijd.

<a href=/over-ons/anders/anders-communiceren>Ik wil anders communiceren</a>

Ik wil anders communiceren

Ouders die zich oprecht betrokken voelen bij de schoolontwikkeling van hun kind, dat is waar het om gaat. Een superteam van ouders, leerkracht en kind, waarbij jij de regie houdt. Dat bereik je door anders te communiceren met ParnasSys.

<a href=/over-ons/anders/anders-werken>Ik wil anders volgen</a>

Ik wil anders volgen

In het onderwijs ben je veel bezig met randzaken in plaats van je echte werk. We nemen je mee hoe jij anders kunt denken en werken, waardoor je meer tijd hebt voor de leerlingen. Ontdek wat je zelf anders kunt doen om de administratieve lasten te verminderen!

<a href=/over-ons/anders/anders-sturen>Ik wil anders sturen</a>

Ik wil anders sturen

Bewaak en verbeter de kwaliteitszorg door onderwijsdata overzichtelijk te analyseren, zowel op bestuurs- als op schoolniveau. Ga samen met je team concreet aan de slag en zorg dat de schoolkwaliteit voldoet aan je eigen ambities en aan die van de inspectie.

Maak een verdiepingsslag