Administratie die even moet gebeuren of gegevens inzien op het moment dat het jou uitkomt. Je wilt hier als leerkracht niet te veel tijd aan kwijt zijn. Daarom proberen wij dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken met de ParnasSys Leerkracht app.

 

Praktische informatie altijd bij de hand op zakformaat

ParnasSys Leerkracht bundelt een aantal veelgebruikte functies in een overzichtelijke app. Absenties invoeren en bekijken is snel en makkelijk, of je nou voor de klas staat of achter je bureau zit. Een telefoonnummer nodig tijdens de gymles? Dankzij de app heb je altijd de belangrijkste contactgegevens van je leerlingen en collega's direct bij de hand.

Door de nieuwe inrichting en vormgeving van de app zijn je meest gebruikte groepen altijd snel toegankelijk. De gegevens van je meest gebruikte groep worden automatisch ingeladen, wat voorkomt dat je overbodig lang moet wachten. Heb je toch gegevens nodig van een andere groep? Dankzij de nieuwe menustructuur kan je altijd makkelijk wisselen tussen je groepen. Dit is niet alleen handig als je bijvoorbeeld voor twee groepen staat, maar ook als (vaste) invaller. 

mockup_jpeg_75.jpg

Download de app in de App Store (iOS) of in Google Play (Android)