Samen verlagen we de werkdruk en verhogen we het inzicht

 

ParnasSys is actief op meer dan driekwart van de basisscholen in Nederland en wordt gebruikt door meer dan 122.000 basisschoolmedewerkers. Als partner van zoveel scholen willen we samen met jullie onze digitale toepassingen nog beter aan laten sluiten bij jullie wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Op het plein verbinden we techniek, ervaring en kennis met elkaar en brengen we gebruikers en makers van ParnasSys samen. Dit doen we door te delen, brengen en halen. Als echte verbinders kunnen we zo oplossingen maken die er voor jou toe doen: die voor jou de werkdruk verlagen en het inzicht in de ontwikkeling van leerlingen verhogen.

Op het Plein van ParnasSys, de plek waar we samenkomen, staan halen, brengen en delen centraal. Wat betekent dit?

 • Halen 

  Je kunt hier dingen leren over het gebruik van ParnasSys  
 • Brengen 

  Je mening over ParnasSys en het onderwijs. Deze input bepaalt mede onze roadmap en scherpt de visie van onze producten aan die in ontwikkeling zijn  
 • Delen 

  Je ervaring. Hoe werkt ParnasSys voor jou nu? Deze input helpt bij de doorontwikkeling van huidige producten en bij onze Pleindagen help je met jouw ervaring andere onderwijsprofessionals.  

Waar is het Plein van ParnasSys?

Offline en online. Wellicht heb je al gehoord over de Pleindagen, maar ook vanaf je eigen laptop kun je online jouw ervaringen delen.

 • Pleindagen: Dit evenement vindt twee keer in het jaar plaats met een specifiek onderwerp. In het voorjaar 2020 is het onderwerp schoolkwaliteit. Tijdens de pleindagen zijn er workshops waar je handige tips en tricks haalt om het gebruik van onze modules beter onder de knie te krijgen, sessies waarin we samen nadenken over de toekomst en inspirerende sprekers die module-overstijgende onderwijsinspiratie brengen.
 • Werkgroepen: Ook sluiten we aan bij bestaande werkgroepen. Deze werkgroepen komen meerdere malen per schooljaar bijeen 
  • LVS-groep van Kennisnet
  • LAS-groep van BOOR, waarin samen met tien grote besturen wordt gepraat over het LAS. 
 • Feedback in het systeem: In sommige modules van ParnasSys kun je vanaf schooljaar 2019/2020 direct feedback geven. Deel je ervaringen met ons, zodat we meer input krijgen in het gebruik en inhoud van ons systeem. Op deze manier kun je rechtstreeks in het systeem aangeven wat je fijn vindt werken, wat je mist en wat verbeterd kan worden volgens jou.

De Pleindagen 

Op de pleindagen komen we fysiek bij elkaar. Deze congressen worden per thema georganiseerd. Zo kun je bepalen of het interessant voor jou is. Op de pleindagenpagina vertellen we je meer over de invulling van de Pleindag in maart welke over Schoolkwaliteit gaat.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates over de pleindag.

 • Blijf op de hoogte!

  Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.