ParnasSys-PleinVan-logo.png
 

Samen maken we het onderwijs beter

ParnasSys is actief op meer dan driekwart van de basisscholen in Nederland en wordt gebruikt door meer dan 122.000 basisschoolmedewerkers. Als partner van zoveel scholen willen we samen met jullie onze digitale toepassingen nog beter aan laten sluiten bij de praktijk en de toekomst van het onderwijs. Daarom organiseren we de ParnasSys Pleindagen.

Ontmoet ons én meester Mark op de Pleindagen

Omdat we onze ICT-oplossingen graag naadloos op de wensen en behoeften van jou en je collega’s aansluiten vertellen we je op de Pleindagen waar we mee bezig zijn en horen we graag van jou hoe we jouw werk makkelijker kunnen maken met onze digitale toepassingen. Daarnaast geven we tips & tricks om het werken met ParnasSys makkelijker te maken en kun je er met collega's van andere scholen sparren.

Dit schooljaar worden de Pleindagen trouwens extra leuk want meester Mark is erbij!

Wanneer?

Tijdens het schooljaar 18/19 vind je ons hier:

  • 31 oktober 2018, Basisschool de Talisman, Eindhoven

  • 14 november 2018, Basisschool de Kameleon, Drachten

  • 6 maart 2019, Basisschool De Zonnewende, Apeldoorn

  • 20 maart 2019, Joop Westerweelschool, Amsterdam

  • 15 mei 2019, GBS de Wingerd, Goes

  • 22 mei 2019, OSB De Plevier, Hoogvliet

Wat?

Meer over het exacte programma en de invulling van de verschillende workshops die je kunt volgen lees je bij het aanmelden.

Kosten?

Die zijn er niet! Deze middag is gratis voor gebruikers van ParnasSys. 

 

Halen, brengen en delen tijdens de workshops

Wat mij het meest heeft geïnspireerd?
Meedenken met een nieuw concept hoe we het beste uit de leerlingen kunnen halen door leerdoelen in ParnasSys te koppelen aan handelingssuggesties van Gynzy Kids.
— Monique (Directeur regio Amsterdam)

Op de Pleindagen worden jij en wij wijzer. Hoe? Door de workshops te volgen die we hebben onderverdeeld in halen, brengen en delen.

Haal

Leer ParnasSys beter kennen door onze handige tips en demo’s. Op de Pleindagen maak je kennis met de vele tools, zodat je makkelijker en sneller je weg weet te vinden in onze systemen.

Breng

Bundel je krachten met die van ons! Wij met onze IT-kennis en jij met je onderwijservaring. Op die manier kunnen wij samen slimme en werkbare ICT-oplossingen maken die naadloos aansluiten op de behoeften van het onderwijs. Natuurlijk met oog voor leerling én voor leerkracht.

Deel

Sparren met andere scholen is een wens die we ook vaak horen. Deel ervaringen en tips om als leerkrachten onder elkaar alles uit ParnasSys te halen. Ook denken we na over toekomstige vraagstukken. Wat heeft het onderwijs in 2032 nodig?

Kortom; op het Plein halen, brengen en delen we ervaringen en kennis zodat we samen de juiste dingen doen.

 

Neem een kijkje in de vorige pleindagen

 

Ambassadeurs van de Pleindagen

 
 

Mis geen nieuws over de Pleindagen

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Pleindagen