Samen verlagen we de werkdruk en verhogen we het inzicht

 

We vinden het belangrijk dat onze software aansluit op jullie wensen en behoeften en daarom is er het plein van ParnasSys. Hier verbinden we techniek, ervaring en kennis met elkaar en komen gebruikers en makers van ParnasSys samen. Zo komen we tot oplossingen die er voor jou toe doen en het verschil kunnen maken.

Waar vind je het Plein van ParnasSys?

Zowel online als offline:

 • Pleindagen: Dit evenement vindt twee keer in het jaar plaats, altijd met een specifiek thema. In het voorjaar 2020 is het onderwerp schoolkwaliteit. Op de pleindagen kun je workshops volgen met handige tips en tricks om het gebruik van onze modules beter onder de knie te krijgen, organiseren we sessies waarin we samen nadenken over de toekomst en zijn inspirerende sprekers die module-overstijgende onderwijsinspiratie brengen.
 • Werkgroepen: We nemen deel aan bestaande werkgroepen. Deze werkgroepen komen meerdere malen per schooljaar bijeen
  • LVS-groep onder begeleiding van Kennisnet:
  • LAS-groep waarin samen met tien besturen wordt gepraat over het LAS. 
 • Feedback in het systeem: In sommige modules van ParnasSys kun je vanaf schooljaar 2019/2020 direct feedback geven. Deel je ervaringen met ons, zodat we meer input krijgen over het gebruik en de inhoud van ons systeem. Je kunt rechtstreeks in het systeem aangeven wat je fijn vindt werken, wat je mist en wat verbeterd kan worden volgens jou.

De Pleindagen 

Op de Pleindagen ontmoet je de mensen achter ParnasSys en experts uit het werkveld. Twee keer in het jaar organiseren we een themagebonden congres dat aansluit bij het dagelijks werk op school en onze modules, zoals schoolkwaliteit of ouderbetrokkenheid. Een Pleindag haalt je uit de dagelijkse routine en geeft inspiratie, maar ook praktische handvatten.Je kunt je aanmelden voor verschillende workshops, zodat je zelf het programma dat jij interessant vindt kunt samenstellen.

 • Volg workshops gevuld met tips & tricks om het werken met ParnasSys makkelijker te maken.
 • Word geïnspireerd door gerenommeerde sprekers.
 • Bekijk met welke nieuwe ontwikkelingen we bezig zijn en geef je mening hierover.
 • Spar met collega's over zaken in het onderwijs die jou bezig houden.

Een Pleindag duurt ongeveer van 10.00 - 17.00 en wordt op een centrale plek georganiseerd.

Heb jij een goed idee? Deel het met ons!

 

Om ParnasSys nog beter aan te laten sluiten om de praktijk ontvangen we graag jouw feedback. Er zijn vast momenten waarop je denkt ‘Is het handiger op deze manier?’ Dit soort ‘aha-momentjes’ horen wij graag.

Jouw idee kan over ParnasSys zelf of over een van de modules gaan. Door onderstaand formulier in te vullen breng je ons productteam op de hoogte.

Denk je dat jouw idee te voordehand liggend is, niet boeiend of durf je het niet te delen? Dan zeggen wij ‘Heb lef en denk met ons mee!’. Wellicht zie je jouw idee in het systeem terug en help je jezelf en duizenden anderen.

Laat je idee achter in de ideeënhoek