ParnasSys-PleinVan-logo.png
 

Samen maken we het onderwijs beter

ParnasSys is actief op meer dan driekwart van de basisscholen in Nederland met meer dan 122.000 basisschoolmedewerkers. Hier zijn wij trots op! Als partner van zoveel scholen willen we samen met jullie digitale toepassingen nog beter aan laten sluiten bij jullie wensen en behoeften. Daarom staat bij ons de volgende vraag centraal: Hoe kunnen we jou als leerkracht nog beter in je kracht zetten? Dit willen we samen ontdekken op het Plein van ParnasSys.

We ontmoeten elkaar op de Pleindagen

Met onze IT-kennis kunnen we mooie en werkbare digitale oplossingen maken. Om ParnasSys naadloos aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van jou en je collega’s in het onderwijs, hebben we jullie nodig. Daarvoor moeten we fysiek bij elkaar komen.

Dit kan op de Pleindagen. Met jouw onderwijservaring en - kennis kunnen we dingen anders doen, zodat ParnasSys jullie beter ondersteunt. Dit is het moment dat onderwijs en IT echt samen komen en gaan bouwen aan toekomstbestendig onderwijs. 
 

Wanneer?

Tijdens het schooljaar 18/19 vind je ons hier:

  • 31 oktober 2018,  Basisschool de Talisman, Eindhoven
  • 14 november 2018, Basisschool de Kameleon, Drachten
  • 6 maart 2019, Basisschool De Zonnewende, Apeldoorn
  • 20 maart 2019, Joop Westerweelschool, Amsterdam
  • 15 mei 2019, Bisschop Ernstschool, Goes
  • 22 mei 2019,  Openbare Sportieve Basisschool De Plevier, Hoogvliet

Waar?

Wij komen naar jou toe. Elke reeks Pleindagen organiseren we in regio noord, midden en zuid een Pleindag op een basisschool. 

Kosten?

Die zijn er niet! Deze middag is gratis voor gebruikers van ParnasSys. 

 

Halen, brengen en delen

Wat mij het meest heeft geïnspireerd?
Meedenken met een nieuw concept hoe we het beste uit de leerlingen kunnen halen door leerdoelen in ParnasSys te koppelen aan handelingssuggesties van Gynzy Kids.
— Monique (Directeur regio Amsterdam)

Op de Pleindagen worden jij en wij wijzer. Hoe? Door de workshops in te delen in drie onderdelen; halen, brengen en delen.

Haal

Leer ParnasSys nog beter kennen door onze handige tips en demo’s. Tijdens de Pleindagen laten we je graag kennis maken met de vele tools, zodat je nog makkelijker en sneller je weg weet te vinden in de digitale wereld.

Breng

Bundel je krachten met die van ons! Wij met onze IT-kennis en jij met je onderwijservaring. Op die manier kunnen wij samen slimme en werkbare IT-oplossingen maken die naadloos aansluiten op de behoeften van het onderwijs. Natuurlijk met oog voor leerling én voor leerkracht.

Deel

Sparren met andere scholen is een wens die we ook vaak horen. Deel ervaringen en tips om als leerkrachten onder elkaar alles uit ParnasSys te halen. Ook denken we na over toekomstige vraagstukken. Wat heeft het onderwijs in 2032 nodig?

Kortom; op het Plein halen, brengen en delen we ervaringen en kennis zodat we samen de juiste dingen doen.

 

Neem een kijkje in de vorige pleindagen

 

Ambassadeurs van de Pleindagen

 
 

Mis geen nieuws over de Pleindagen

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Pleindagen