<a href=>Anders werken</a>

Anders werken

ParnasSys is hét informatiecentrum van het basisonderwijs. Wij zorgen dat informatie die jij invoert in onze oplossingen of bij onze partners in één helder overzicht wordt getoond. Geen ellenlang gezoek meer in systemen.

<a href=>Anders sturen</a>

Anders sturen

ParnasSys geeft leerkrachten, directeuren en bestuurders de instrumenten om hun ambities te formuleren en zelf de voortgang te monitoren.

<a href=>Anders volgen</a>

Anders volgen

Zet de ontwikkeling van de leerling centraal door je te richten op zijn talenten, valkuilen en leer- en werktempo. Wij geloven in persoonlijke groei van elk kind, de deskundigheid van de leerkracht en leerlingen betrekken in hun leerproces.

<a href=>Anders communiceren</a>

Anders communiceren

Een goede samenwerking tussen leerkracht, ouder en leerling is essentieel voor een optimale ontwikkeling van het kind. Je wilt ouders op de hoogte stellen en ouders willen zich betrokken voelen. Met onze producten zorgen we dat dit veilig is, niet te veel tijd kost en dat je zelf de regie houdt.

<a href=>Anders lesgeven</a>

Anders lesgeven

Iedere leerling heeft eigen talenten en ontwikkelpunten. Hoe kun je deze talenten stimuleren en ontwikkelpunten aandacht geven met zo veel leerlingen in je klas? Daar helpen wij graag bij. Met behulp van digitaal verwerken geef je les op maat en hoef je niet meer na te kijken.

Ga naar de academie voor scholingen.