Schoolkassa maakt het innen van alle ouderbijdragen een fluitje van een cent

Minder administratie

Elke basisschool heeft te maken met betalingen van ouders. Of het nu om de vrijwillige ouderbijdrage of het jaarlijkse schoolreisje gaat. Geld dat nodig is om iets extra´s te doen maar waarvan het veel tijd kost om het op te halen. 

Met ParnasSys Schoolkassa wordt het innen hiervan een fluitje van een cent. Ouders betalen gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso en krijgen een herinnering als ze nog niet gereageerd hebben. Bovendien hoeven scholen betalingen niet meer handmatig bij te houden en zijn alle geldstromen in één oogopslag inzichtelijk. 

Eenvoudig communiceren

Schoolkassa heeft een directe koppeling met Parro. Gebruik je beiden? Dan kun je betaalverzoeken via Parro versturen en heb je één digitaal loket voor ouders. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de betaalverzoeken via SMS of e-mail te versturen.

Bovendien verstuurt de software automatisch betaalherinneringen naar ouders zodat jij niet meer overal achteraan hoeft.

Keuze uit twee varianten

Naast de basisfunctionaliteit, waarmee je vrijwillige ouderbijdragen en bijvoorbeeld betalingen voor het schoolreisjes kunt innen, is er een aparte TSO-module. Hiermee geven ouders aan wanneer hun kind komt overblijven en kunnen zij direct betalen. Schoolkassa genereert vervolgens een aanwezigheidslijst waarmee de TSO-medewerkers in één oogopslag weten welke kinderen aanwezig zijn.

Voor de basislicentie betaal je € 2,- per leerling per jaar. Wil je ook de TSO-module gebruiken? Dan betaal je € 2,50.

Lees meer over ParnasSys Schoolkassa

Snel van start

Iedereen met de juiste autorisaties kan Schoolkassa vrijblijvend bekijken. Wil je daadwerkelijk betaalverzoeken gaan versturen? Activeer dan een Mollie-account en koppel deze aan Schoolkassa.

Om je hierbij te helpen hebben we een stappenplan voor je gemaakt: