Qualiant beheert en rapporteert

Qualiant beheert voor scholen alle systemen voor de Financiële administratie, de Personeelsadministratie en het Leerlingvolgsysteem in de cloud en verzorgt de rapportages naar de Inspectie en de Belastingdienst.
Qualiant ontsluit

Qualiant ontsluit

alle management- en stuurinformatie uit alle systemen (Leerlingen-, Financiële- en Personeelsadministratie) en brengt deze samen in een overzichtelijk Ultimview dashboard. De sturingsinformatie is op maat gemaakt voor toezichthouders, onderwijsbestuurders, schoolleiders en stafmedewerkers.

Qualiant bespaart

Gebruik maken van Qualiant levert een flinke kostenbesparing op. Door intelligente integratie van systemen worden processen vereenvoudigd en efficiënter gemaakt.

 

Wat is Qualiant?

U kiest voor Qualiant en maakt gebruik van ons geïntegreerde platform. Dit platform bestaat uit systemen van onze met zorg geselecteerde partners. Qualiant biedt deze totaaloplossing aan in de Cloud.

Door middel van het Ultimview dashboard wordt alle management- en stuurinformatie samengebracht in overzichtelijke rapportages, op maat gemaakt voor specifieke gebruikers. Verplichte rapportages naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of de Inspectie worden door ons verzorgd.

Omdat Qualiant samen met partners de systemen beheren en onderhouden, heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij zorgen voor up to date systemen en voldoen aan de laatste wettelijke en technische standaarden. Investeren in systemen is niet meer nodig.

Toezichthouders

Qualiant biedt u transparantie in de ontwikkeling van onderwijskwaliteit en het bestuurlijk (financieel) handelen. De bewaking hiervan is voor u als toezichthouder een belangrijke taak. Via uitgekiende en relevante dashboards kunt u op elk gewenst moment en vanuit elke locatie de ontwikkeling volgen. De gepresenteerde informatie is altijd volledig en overzichtelijk en natuurlijk in real time.

Onderwijsbestuurders

Als onderwijsbestuurder bent u eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en de bedrijfsvoering in de scholen. Qualiant ondersteunt u hierin door de gegevens vanuit uw personeels-, financiële- en leerlingenadministratie bij elkaar te brengen in diverse dashboards. U vergroot hierdoor uw inzicht en u verkrijgt meer grip krijgt op uw bedrijfsvoering. Uw Planning en control cyclus wordt robuust.

Schoolleiders

Qualiant biedt u als schoolleider inzicht in de inzet van budgetten en het ziekteverzuim van uw medewerkers. Het geeft een overzicht van de resultaten van de leerlingen en de te herkennen trends. Qualiant biedt u grip op de inzet van uw medewerkers, de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit en de financiële positie van uw school.

Stafmedewerkers

Qualiant biedt u als stafmedewerker ondersteuning in uw dagelijks activiteiten in één geïntegreerd platform. Met één login beschikt u, via het platform, over alle benodigde systemen voor de Leerling-, Financiële- en Personeelsadministratie. De relevante gegevens voor u ontsloten door middel van onze Ultimview oplossing.

Meer informatie: www.qualiant.nl