Training vanuit huis (webinars)

Haal kennis snel en gemakkelijk in huis door middel van de webinars van ParnasSys! Vanaf je werkplek of vanuit huis volg je een online cursus van 30 tot 60 minuten (afhankelijk van het onderwerp). Je krijgt uitleg, demonstraties, en er is natuurlijk ruimte voor interactie. Om deel te nemen heb je een computer, tablet of telefoon met geluid en een goede internetverbinding nodig.

Onderwerpen

Bij elk webinar staat 1 onderwerp centraal. In de komende periode zullen de volgende onderwerpen gepland worden (onder voorbehoud):

Leerkrachten/Intern begeleiders:

Directie:

Administratief medewerkers:

Overig:

Open webinars

Data, tijden en locatie

De data en tijden van de geplande webinars vind je door hierboven te klikken op de gewenste webinar. Je volgt de webinar vanuit uw werk of vanuit huis. 

Het minimumaantal deelnemers is vijftien. De deelnemers zijn afkomstig van verschillende scholen en besturen.

Studiebelasting

Dit is afhankelijk van de duur van de webinar.

Kosten

Deze online-training heeft een introductieprijs van €35,- per deelnemer. Trainingen van ParnasSys zijn vrijgesteld van BTW.

Besloten webinars

Een besloten webinar kan interessant zijn wanneer een compleet bestuur of groot schoolteam instructie moet krijgen over een afgebakend onderwerp. Er worden dan op diverse momenten webinars ingepland en leerkrachten kunnen aanhaken op een voor hen gunstig moment.

Data, tijden en locatie

Wil je met je team of bestuur binnen een uur uitleg over een specifiek onderwerp dan kunnen wij ook een besloten webinar organiseren. De datum(s) worden in overleg met jou als contactpersoon/opdrachtgever vanuit het bestuur of de school vastgelegd. Je volgt vanuit je voorkeurslocatie de webinar. Dat kan zijn achter een pc of tablet maar ook met een geheel team voor het digibord. Het maximumaantal deelnemers voor een besloten webinar is dertig. De deelnemers zijn afkomstig van jouw school of bestuur.

Studiebelasting

Dit is afhankelijk van de duur van de webinar.

Kosten

De kosten van een besloten webinar worden in overleg vastgesteld. Trainingen van ParnasSys zijn vrijgesteld van BTW.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of het aanvragen van deze webinar contact met ons op via scholing@parnassys.nl.