Een samenvatting van alle relevante gegevens uit het leerlingdossier. In één oogopslag een helder beeld van de individuele leerling. Alle gegevens over de resultaten en geboden zorg per leerling binnen handbereik. Dat is wat de Leerlingkaart in ParnasSys je biedt.

 

Beter en snel geïnformeerd

Dat is ideaal voor jou als leerkracht. Het vergroot je overzicht over het presteren van elke leerling. Daarnaast ben je beter geïnformeerd, omdat je de gegevens makkelijk en snel kunt opvragen. Als je een ouder aan de telefoon hebt, heb je met een enkele muisklik alle gegevens bij de hand. Wil je ter voorbereiding op een zorggesprek, ouderbezoek of ouderavond je beeld van de betreffende leerling opfrissen: de leerlingkaart biedt het overzicht van alle gegevens op één scherm, zodat je snel weet wat je moet weten. Voor de details kun je eenvoudig doorklikken naar andere tabbladen.

Je kunt eenvoudig doorbladeren naar andere leerlingen met de bladerknopjes rechts bovenin het scherm.

Extra: niveauwaarde

ParnasSys geeft naast het niveau en de vaardigheidsscore ook de niveauwaarde, de DL en het DLE. Daarnaast laat ParnasSys het Leerrendement zien. Dit wordt zelfs weergegeven in procenten en in aantal maanden voorsprong of achterstand.

Zodoende beschik je als leerkracht niet alleen over de basale gegevens, maar krijg je ook extra informatie. Belangrijk voor het vormen van een helder beeld van de betreffende leerling en het maken van de juiste keuzes in de individuele zorg. De signaallijnen (DL/DLE) kunnen per vormingsgebied per kind worden bijgesteld. Vanaf groep 1 genereert ParnasSys een totaaloverzicht toetsen van de schoolloopbaan. Daarmee brengt ParnasSys historie, proces en actuele resultaten samen in één overzicht.

1-Zorgroute en groepsplan

Er is binnen ParnasSys ook handige functionaliteit voor de 1-Zorgroute en het groepsplan.

 

← terug naar ParnasSys