Als leerkracht ongestoord het weekend in met Parro

Categorie: Parro, Anders Communiceren

Gepubliceerd op:

Deze nieuwste versie van Parro bevat uitbreidingen op Mededelingen en Instellingen. Laat Parro je helpen om buiten het werk niet afgeleid te worden met allerlei notificaties. Tevens is er een handige koppeling gemaakt met het ParnasSys Ouderportaal.

Vind ik leuk!

Stel ouders in staat om een blijk van waardering te laten geven door mededelingen leuk te vinden. Je kan als leerkracht dit per mededeling aan- en uitzetten.


 
Stiltemodus

Niet gestoord worden in het weekend? Geen probleem! Stel in op welke dagen en tijden je notificaties wil ontvangen. Buiten deze tijden kan je gewoon genieten van je rust.

 


ParnasSys Ouderportaal koppeling

Als ouder kun je Parro koppelen aan het ParnasSys ouderportaal en Parro stuurt ouders pushberichten als er iets is aangepast op het ouderportaal. Zo weet je zeker dat elke ouder op de hoogte is en verloopt de informatievoorziening via één kanaal.

 • Pleindag Apeldoorn

  Heb je ons gemist bij de NOT? We zijn 6 maart ook in Apeldoorn te vinden! Meld je aan voor de pleindag.

 • Nieuwe tips van Mark!

  Elke maand geeft Mark tijdig tips om jou door het schooljaar te helpen.

 • Breng je schoolplan tot leven

  Naast dat Mijnschoolplan je helpt bij het schrijven van je schoolplan, helpt het ook om ervoor te zorgen dat de benoemde speerpunten echt worden opgepakt in de dagelijkse praktijk. Bekijk de mogelijkheden hier.

   

 • DULT koppeling

  Overweeg je om te kiezen voor een DULT koppeling? Lees meer of bestel de koppeling hier.