Parro & een nieuwe ParnasSys Leerkracht

Categorie: Parro, Nieuws, Anders Communiceren, ParnasSys Leerkracht

Gepubliceerd op:

'Bij ParnasSys hoort ook een app, en die hebben we niet.' Dat was eigenlijk de belangrijkste beweegreden om in 2012 'ParnasSys School' (a.k.a. de leerkrachten-app) te ontwikkelen. Als extraatje voor bestaande klanten, zonder verdienmodel. We hadden nooit gedacht dat het in 2015 nog 12.000 unieke bezoekers per maand zou trekken, vooral ook omdat we vaak te horen kregen dat het functioneel te beperkt is en het gebruik niet aanvoelt als een echte app. En daar zijn wij het mee eens en daarom gaan we de app compleet vernieuwen en geven we het de naam 'ParnasSys leerkracht'. 

Verder vinden veel ouders de informatie-overdracht te eenzijdig: er blijkt behoefte aan regelmatige en interactieve communicatie tussen ouder en leerkracht. Ook denken we dat de communicatie tussen leerkrachten nog een stuk gemakkelijker kan worden gemaakt. Daarom introduceren we Parro. Een compleet nieuwe app met een primaire focus op communicatie tussen leerkracht en ouder.

Laat Parro vliegen door ons te volgen op Twitter.

 • Pleindag Apeldoorn

  Heb je ons gemist bij de NOT? We zijn 6 maart ook in Apeldoorn te vinden! Meld je aan voor de pleindag.

 • Nieuwe tips van Mark!

  Elke maand geeft Mark tijdig tips om jou door het schooljaar te helpen.

 • Breng je schoolplan tot leven

  Naast dat Mijnschoolplan je helpt bij het schrijven van je schoolplan, helpt het ook om ervoor te zorgen dat de benoemde speerpunten echt worden opgepakt in de dagelijkse praktijk. Bekijk de mogelijkheden hier.

   

 • DULT koppeling

  Overweeg je om te kiezen voor een DULT koppeling? Lees meer of bestel de koppeling hier.