Trots als een Parro - uhm, pauw - zijn we op onze vernieuwde gespreksplanner!

Categorie: Parro, Anders Communiceren, Gespreksplanner

Gepubliceerd op:

Het Parro-team is met gebruikers om tafel gegaan om te achterhalen waar aandachtspunten zitten in de vorige versie van de Parro Gespreksplanner. Op basis van deze leerzame sessies hebben we de invoersnelheid, gemak, flexibiliteit en het overzicht weten te verbeteren.

Zo verdwijnen pauzes niet langer uit je lijstje, maar zie je precies wanneer je even een kopje koffie kunt halen. On-the-fly een pauze toevoegen is ook zo gepiept!

Hierdoor wordt het schema een stuk overzichtelijker. En we hebben nog meer trucjes toegevoegd om het schema flexibeler te maken. Zo kunnen jij én je collega's altijd kinderen inschrijven of inschrijvingen wijzigen. Kom je een paar tijdstippen te kort of heb je er juist te veel, dan kun je makkelijk de tijden aanpassen, of een extra pauze inlassen.

Een andere mooie toevoeging: je kunt voortaan kinderen uitsluiten! Heel handig voor als je maar een paar leerlingen wilt uitnodigen of voor de adviesgesprekken van groep 8 wanneer je met combinatie-groepen werkt.

Vanaf vandaag op jouw Parro-app beschikbaar.

Bekijk hoe het werkt via Parro in actie

 • Pleindag Apeldoorn

  Heb je ons gemist bij de NOT? We zijn 6 maart ook in Apeldoorn te vinden! Meld je aan voor de pleindag.

 • Nieuwe tips van Mark!

  Elke maand geeft Mark tijdig tips om jou door het schooljaar te helpen.

 • Breng je schoolplan tot leven

  Naast dat Mijnschoolplan je helpt bij het schrijven van je schoolplan, helpt het ook om ervoor te zorgen dat de benoemde speerpunten echt worden opgepakt in de dagelijkse praktijk. Bekijk de mogelijkheden hier.

   

 • DULT koppeling

  Overweeg je om te kiezen voor een DULT koppeling? Lees meer of bestel de koppeling hier.