Wie is Pim?

Categorie: Nieuws

Gepubliceerd op:

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wie nu Pim en Lonneke zijn van wie je elke maand mails ontvangt. Daarom stel ik me graag aan je voor!

Ik ben Pim Koteris, 28 jaar en woon in Amersfoort. Sinds anderhalf jaar werk ik als relatiebeheerder voor ParnasSys. Dat ik in mijn carrière iets met het onderwijs zou gaan doen, is niet vreemd. Met een zus, tante en twee nichten als juf kon ik tijdens verjaardagen en het kerstdiner niet om de onderwijsgesprekken heen. Ik begeef mij vooral bij scholen en besturen in Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland. In mijn vrije tijd kook ik graag, sport ik drie keer per week en mag ik graag een mooie reis maken. Hoogtepunt tot nu toe is mijn reis naar Nieuw-Zeeland vorig jaar!

Wil je meer weten? Ook komend schooljaar ben ik weer op de pleindagen te vinden. Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

 • Pleindag Apeldoorn

  Heb je ons gemist bij de NOT? We zijn 6 maart ook in Apeldoorn te vinden! Meld je aan voor de pleindag.

 • Nieuwe tips van Mark!

  Elke maand geeft Mark tijdig tips om jou door het schooljaar te helpen.

 • Breng je schoolplan tot leven

  Naast dat Mijnschoolplan je helpt bij het schrijven van je schoolplan, helpt het ook om ervoor te zorgen dat de benoemde speerpunten echt worden opgepakt in de dagelijkse praktijk. Bekijk de mogelijkheden hier.

   

 • DULT koppeling

  Overweeg je om te kiezen voor een DULT koppeling? Lees meer of bestel de koppeling hier.