Vacature Accountmanager
van ParnasSys

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als Accountmanager van ParnasSys bieden we je dé mogelijkheid om jouw talent voor onderwijs, IT en commercie in de praktijk te brengen!

 


Jouw werkzaamheden als Accountmanager van ParnasSys

“Het begint bij ParnasSys” is de dagelijkse praktijk voor veel leerkrachten in Nederland. Op zo’n 80% van de basisscholen in Nederland wordt met ons Leerlingadministratie- en Leerlingvolgsysteem gewerkt. Naast de basis van ParnasSys, biedt Topicus Onderwijs een aantal aanvullende modules om scholen nóg beter te helpen met hun werkzaamheden. Als ouder heb je misschien te maken met Parro, onze app voor oudercommunicatie. Of Schoolkassa, om de vrijwillige ouderbijdrage te voldoen. Daarnaast hebben we onder andere hulpmiddelen voor het borgen van onderwijskwaliteit, een volgsysteem op basis van leerlijnen en slimme koppelingen om het werk makkelijker te maken.

Als accountmanager, of ‘relatiebeheerder’ zoals wij het noemen, ben jij hét aanspreekpunt voor een paar van de grootste schoolbesturen van Nederland. Door jouw inlevingsvermogen en ervaring met het onderwijs weet je wat er speelt, herken je kansen en kun je goed adviseren over te gebruiken hulpmiddelen. Daarnaast zorg je voor de verkoop van een aantal belangrijke modules van ParnasSys. Hierbij werk je samen met onze marketingcollega’s aan het opzetten van campagnes, geef je (online) productdemonstraties en help je scholen en besturen bij het maken van hun keuze.

Als je bij ParnasSys komt werken word je onderdeel van het Sales- en Marketingteam. Samen werken we hard aan het halen van onze doelen en zijn we continu bezig om onze (digitale) salesprocessen steeds verder te verbeteren om tot betere resultaten te komen.

 

Vereiste ervaring en skills als Accountmanager van ParnasSys

We willen niet alleen de beste mensen in ons team, maar zoeken ook iemand met een hart voor het onderwijs. Dit helpt ons om écht begrijpen waarom onze gebruikers hun keuzes maken. Jij bent altijd op zoek naar verbetering. Zo brengen we onszelf en onze klanten elke dag een stapje verder. 

Als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien, zit je bij ParnasSys goed. Maar natuurlijk is ambitie niet de enige succesfactor. Wij vinden het belangrijk dat jij:

●      een hbo- of wo-studie afgerond hebt;

●      minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;

●      ervaring hebt met werken in of voor het onderwijsveld;

●      minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een commerciële rol in een business-to-business omgeving, bij voorkeur met het (primair) onderwijs;

●      klantgericht, ondernemend, accuraat en commercieel bent;

●      kansen ziet, deze creëert en beschikt over een probleemoplossende instelling;

●      oog voor politieke verhoudingen en belangen hebt en in je benadering innemend en authentiek bent;

●      signalen vanuit (potentiële) klanten moeiteloos weet om te zetten in concrete commerciële activiteiten;

●      passie voor het onderwijs hebt en deze wil combineren met IT.

Naast kennis stellen we jouw creativiteit en eigen ideeën ook zeer op prijs. Bij ParnasSys heb je echt de ruimte om te laten zien wat je weet en - niet onbelangrijk -  wat je wilt.Jouw ontwikkeling bij ParnasSys

ParnasSys is onderdeel van Topicus. We houden er hier niet van om mensen in een hokje te plaatsen, waar ze maar één ding mogen doen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Daarom kun je binnen Topicus ook andere ambities waarmaken. Wij bieden goede faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen. Topicus werkt met een onboarding-traject waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen.

Wat kun jij van Topicus verwachten?

Wij zijn een IT-bedrijf met impact. Met jouw werk lever je een bijdrage aan beter onderwijs in Nederland. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. Je komt terecht in een hechte organisatie waar je gelijkgestemden ontmoet en waar je nieuwe vriendschappen sluit met collega's die net als jij een nuchtere kijk hebben op techdienstverlening. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer weten, of direct reageren?

Neem dan contact op met Anouk via ‭06-83253887‬ of anouk.vanderaa@tweeaconnect.nl