Bedankt voor je bezoek
bij ParnasSys

We hopen dat je een goed gesprek hebt gehad

Nog niet uitgepraat?
Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen - begin volgende week - contact met je op om een afspraak te plannen.

Meer informatie?
Onderaan deze pagina vraag je eenvoudig meer informatie aan over onze producten. Denk hierbij aan een informatiepakket of het aanmelden voor een webinar.

 

Verder praten? Maak een afspraak!


Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we begin volgende week contact met je op om een afspraak te maken.

Ontvang meer informatie van ParnasSys

 

Microsoft-koppeling
Op de eerste dag van de IPON hebben wij, in samenwerking met APS IT-diensten, een presentatie gegeven over onder andere de HR- en de Microsoft-koppeling. Heb je de presentatie gemist of wil je de presentatie even rustig nalezen? Dat kan! Download hieronder de presentatie.

Presentatie Microsoft-koppeling


HR-koppeling
Door een koppeling met het HR-systeem waarborg je veilig omgaan met gegevens, minder administreren, beheersbaarheid en minder fouten. Zo heb je geen dubbele administratie bij nieuwe medewerkers, zorg je dat invallers direct de juiste toegang hebben en dat oud-collega's of collega's die zijn gewisseld van functie geen of aangepaste rechten krijgen. Wil je meer weten over de HR-koppeling? Vraag hieronder vrijblijvend het informatiepakket aan.

Informatiepakket HR-koppeling


Schoolkassa
Stuur eenvoudig via Parro of e-mail een betaalverzoek naar ouders voor de vrijwillige ouderbijdrage of het schoolreisje. Met Schoolkassa van ParnasSys wordt het innen van ouderbijdragen een fluitje van een cent.

Informatiepakket Schoolkassa


Schoolkwaliteit
Wil je weten hoe Schoolkwaliteit van ParnasSys jouw schoolbestuur kan ondersteunen bij het schrijven van een strategisch beleidsplan? Én wil je een live productdemonstratie? Meld je aan voor een gratis webinar.

Aanmelden webinar


Kindbegrip
Met Kindbegrip van ParnasSys krijg jij grip op het sociaal-emotioneel leren van alle leerlingen in jouw klas. Kindbegrip is start schooljaar 2022-2023 voor jou beschikbaar. Via de onderstaande knop blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van Kindbegrip

Ben jij leerkracht en wil je een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Kindbegrip? Meld je hieronder aan voor deelname aan het normeringsonderzoek.

Normeringsonderzoek Kindbegrip