PEP Onderwijsadvies
PEP Onderwijsadvies is een jong en snelgroeiend adviesbureau opgericht door Clemens Geenen. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en binnen het onderwijs. PEP staat voor kracht, energie en spirit. Het team bestaat naast Clemens uit 5 specialisten die deskundig zijn op hun vakgebied en veel ervaring in het onderwijs hebben. In het team zit bijv. ook een informatiebeveiligingsdeskundige die scholen begeleidt bij de invoering van het nieuwe Normenkader IBP. Inmiddels werken we voor bijna 40 schoolbesturen.

Onze aanpak
PEP Onderwijsadvies is een kleinschalig en flexibel bureau. Clemens en zijn team staan voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk. De aanpak is nuchter, praktisch en zo concreet mogelijk. We hebben verstand van onderwijs en dat maakt dat we snel tot de kern kunnen komen.

Onze thema’s
We ondersteunen scholen en schoolbesturen op het gebied van privacy & informatiebeveiliging, kwaliteit- en procesmanagement, medezeggenschap, goed bestuur, zelfevaluatie en beleidsontwikkeling.

ParnasSys-modules
De basis van ParnaSys, Parro, Ouderportaal, Schoolkwaliteit, Ultimview, Google en Microsoft.

Bezoek website