ParnasSys logo

ParnasSys - de basis

Het begint bij ParnasSys

De leerlingadministratie is de ruggengraat van je school. Met ParnasSys heb je een LAS waar je op kunt bouwen. Alle informatie in één systeem. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over dubbele administratie en kun je alles eenvoudig terugvinden.

ParnasSys de basis

Het leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem waar je op vertrouwt

ParnasSys - Vind met een paar klikken wat je zoekt

Vind met een paar klikken wat je zoekt

ParnasSys - Voorkom dubbele administratie door slimme koppelingen

Voorkom dubbele administratie door slimme koppelingen

ParnasSys - Krijg met de groepskaart direct inzicht in de ontwikkeling van een groep

Krijg met de groepskaart direct inzicht in de ontwikkeling van een groep

ParnasSys - Maak snel en eenvoudig een digitaal rapport met de resultaten uit het LVS

Maak snel en eenvoudig een digitaal rapport met de resultaten uit het LVS

In het onderwijs ben je al genoeg tijd kwijt aan administratie. Dit zorgt voor een toenemende werkdruk. Wij zien het als onze plicht om je daarbij te helpen. Dit doen wij door het invoeren van informatie zo makkelijk mogelijk te maken. Daarna bundelen wij informatie en presenteren wij die zo overzichtelijk mogelijk. Op die manier heb jij alle handvatten om goede analyses en concrete plannen te maken.

Wij zijn er trots op dat wij de administratieve lasten kunnen minimaliseren voor zo’n 80% van het Nederlandse primaire onderwijs. Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Elke dag staan we in contact met scholen en besturen. Met jullie hulp maken wij oplossingen die aansluiten bij de behoeftes en wensen van het Nederlandse onderwijs.

parnassys privacy

Privacy

In ParnasSys staan veel persoonsgegevens. Daarom staat privacy bij ons op één. Zo helpen wij scholen met allerlei tools om AVG-proof te werken. Dat gaat niet alleen om strenge wachtwoordeisen en tweestapsverificatie. Je kunt met groepsautorisatie borgen dat leerkrachten alleen toegang krijgen tot de leerlingen van hun eigen groep. Zelf zorgen wij ook voor goede beveiliging van de systemen en zijn we ISO 27001 gecertificeerd.

Administreren in ParnasSys

Flexibiliteit

ParnasSys wisselt eenvoudig informatie uit met ROD, OSO en het Verzuimregister. En daarom is ParnasSys jouw informatiecentrum. Wij vinden dat het systeem van jou moet zijn en daarom richt jij het in zoals jij dat wilt. Maak flexibele overzichten, voeg pasfoto’s toe en bepaal zelf wat in het systeem moet komen door het toevoegen van vrije velden. Voorkom dubbel administratief werk met het LAS en LVS van ParnasSys.

Parnassys - leerling aan het werk

Leg koppelingen en voorkom dubbel werk

Naast een leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem, werk je als school vaak ook met andere systemen. Denk aan HR-systemen, Microsoft/Google en andere leerlingvolgsystemen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat je niet elke keer hoeft te schakelen tussen deze systemen. Doordat wij deze systemen met elkaar verbinden, kun je vanuit één plek in ParnasSys snel en eenvoudig alle informatie vinden. Alleen als jij dat aangeeft natuurlijk. Dit voorkomt dubbel werk en het zoeken naar informatie.

Lees meer over onze partners
De ParnasSys familie - overzicht met alle modules

De ParnasSys familie

Je kunt de basis van ParnasSys uitbreiden met modules die passen bij jouw school. Of het nu gaat om het ophalen van de vrijwillige ouderbijdrage, met Schoolkassa, het volgen van de ontwikkeling van leerlingen met Leerlijnen of het borgen van je Schoolkwaliteit. Voor al deze onderwerpen, en meer, bieden we modules die volledig op ParnasSys aansluiten.

Het begint bij ParnasSys

Licentie

€ 4,95

per leerling per (kalender)jaar

Vraag een presentatie aan

Vul het aanvraag formulier in en een van onze relatiebeheerders neemt zo snel mogelijk contact met je op om de presentatie in te plannen.

ParnasSys voor (V)SO

ParnasSys is er voor elke onderwijsvorm. Dus ook voor het (voortgezet) speciaal onderwijs bieden wij een leerlingvolg- en leerlingadministratiesysteem.