Google koppeling

Vergroot het gebruiksgemak
van ParnasSys 

Veel heen en weer klikken, tig keer inloggen en je bestanden niet kunnen vinden. Dat is nu verleden tijd met de Google-koppeling!

Integratie met G Suite for Education

  • Documenten uit Google Drive zoeken en ernaar linken vanuit ParnasSys
  • Alle documenten rondom leerlingen terugvinden in ParnasSys
  • Inloggen met je Google-account in ParnasSys
  • Medewerkers hoeven nog maar één wachtwoord te onthouden

Gebruiken de scholen van jouw bestuur naast ParnasSys ook G Suite for Education om documenten te ontwikkelen voor het leerlingdossier? Voorkom dat medewerkers informatie dubbel administreren en creëer een prettig werkproces voor het opslaan en raadplegen van deze documenten in ParnasSys. En dat alles met één centrale inlog voor je medewerkers.

Zo werkt de G Suite integratie voor leerkrachten

Rechtstreeks vanuit
ParnasSys documenten uit Google Drive toevoegen en raadplegen

Voeg rechtstreeks vanuit ParnasSys documenten aan de leerling- of groepsmap toe die in Google Drive staan opgeslagen. Zorg dat álle informatie rondom je leerlingen snel en veilig te raadplegen is via ParnasSys.

Bewerk documenten online in je Google-omgeving en voorkom onnodige administratie zoals het downloaden en aanpassen en weer opslaan van bestanden in ParnasSys.

Medewerkers hoeven maar één wachtwoord te onthouden

Met de koppeling loggen medewerkers met hun Google-account in ParnasSys in. Zij hoeven dus nog maar één wachtwoord te onthouden. Is een medewerker al aangemeld bij Google? Dan logt hij automatisch in ParnasSys in.

Dit moet je weten

  • Je neemt de koppeling op bestuursniveau af. Op deze manier kunnen alle scholen die onder jouw bestuur vallen de voordelen ervaren.
  • Je kiest de Microsoft- óf de Google-koppeling. Het is niet mogelijk om met beide koppelingen binnen een bestuur naast elkaar te werken.
  • Wist je dat besturen die de HR-koppeling van Cloudwise afnemen gratis de beschikking krijgen over de Google-koppeling?
  • Voor het activeren van de koppeling heb je een bovenschoolse ParnasSys-omgeving nodig.
  • Ben je een eenpitter? Ook dan heb je een bovenschoolse ParnasSys-omgeving nodig.
  • Heb je nog geen bovenschoolse omgeving? We zetten het graag voor je klaar. Mail naar relatiebeheer@parnassys.nl

Google + HR-koppeling

In samenwerking met onze partner Cloudwise bieden wij ook een HR-koppeling. Hiermee beheer je de medewerker-accounts vanaf één centrale plek: je HR-systeem. De Google-koppeling maakt hier onderdeel van uit en is dus inbegrepen. Heb je interesse?Bestuurspakket

De Google-koppeling is onderdeel van het bestuurspakket van ParnasSys

Meer informatie

Heb je een vraag?

Neem dan contact op via relatiebeheer@parnassys.nl

Contact opnemen