HR-koppeling

Voorkomt dubbel werk en waarborgt veiligheid

Door een koppeling met het HR-systeem waarborg je veilig omgaan met gegevens, minder administreren, beheersbaarheid en minder fouten. Zo heb je geen dubbele administratie bij nieuwe medewerkers, zorg je dat invallers direct de juiste toegang hebben en dat oud-collega's of collega's die zijn gewisseld van functie geen of aangepaste rechten krijgen.

Vraag het informatiepakket aan
HR-koppeling van ParnasSys, voorkomt dubbel werk en waarborgt veiligheid

Gegevens van medewerkers staan in de personeelsadministratie. Daarnaast dienen medewerkers ook een account hebben in ParnasSys om toegang te krijgen. Dit betekent veelal in de praktijk dat medewerkers op meerdere plekken ingevoerd moeten worden en dat accounts handmatig aangemaakt moeten worden. Dit kost veel tijd, is foutgevoelig en bovenal komt het de informatiebeveiliging niet ten goede. Met de HR-koppeling van ParnasSys is dit verleden tijd.

Medewerkers toegang geven tot ParnasSys, simpel en veilig

Lena - Parnassys icon

Als bestuur grip hebben op wie toegang tot ParnasSys heeft

Lena - Parnassys icon

Eenvoudig accounts aanmaken voor nieuwe medewerkers

Lena - Parnassys icon

Accounts worden automatisch gedeactiveerd bij uitdiensttreding

Lena - Parnassys icon

Toegang tot gegevens is extra beveiligd

Zo werkt de integratie met het HR-systeem voor besturen

Bestuurskamer leraar

Medewerker gegevens op één plek beheren

Door gebruik te maken van de HR-koppeling van ParnasSys, hoef je medewerker gegevens niet meer in te voeren en te onderhouden in ParnasSys. Het HR-systeem van jouw organisatie, wordt dan leidend voor in- en uitdiensttredingen en wijzigingen in de NAW-gegevens. Minder tijd en minder foutgevoelig door het gebruik van één bron!

ParnasSys inlogscherm Google en Microsoft koppeling

Snel en eenvoudig accounts beheren

De HR-koppeling maakt het mogelijk om voor medewerkers direct een ParnasSys account aan te maken, helemaal geautomatiseerd. En gaat iemand uit dienst? Dan kan via de koppeling ook direct het account gedeactiveerd worden. Dus geen zorgen meer of medewerkers oneigenlijk toegang hebben tot ParnasSys. Dat geeft een gerust gevoel.

HR koppeling

Koppel je Microsoft- of Google omgeving aan ParnasSys

Veel besturen maken gebruik van een Microsoft- of Google omgeving waarin wordt gewerkt. Medewerkers moeten hier ook op inloggen. De HR-koppeling maakt het mogelijk om de Microsoft- of Google accounts geautomatiseerd te koppelen aan de ParnasSys accounts. Hierdoor kunnen medewerkers met het Microsoft- of Google account in ParnasSys inloggen. Eenvoudig en veilig!

‘We besparen werk en voorkomen ook menselijke fouten’

Jordy Gussen,
Adviseur Onderwijs & ICT bij INNOVO

Lees de ervaring van Jordy met de HR-koppeling

Informatiepakket

Wil je weten hoe de HR-koppeling van ParnasSys jouw school kan ondersteunen? Vraag dan het informatiepakket aan. Hierin zie je hoe je de beste koppelpartner kiest voor jouw school en lees je hoe je van start kunt gaan met deze handige koppeling!

HR-koppeling bestellen

HR-koppeling is onderdeel van Bestuurspakket Beter en als uitbreiding te bestellen voor Bestuurspakket Goed.