HR koppeling

Voorkomt dubbel werk en borgt veiligheid

Door een koppeling met het HR-systeem waarborg je veilig omgaan met gegevens, minder administreren, beheersbaarheid en minder fouten. Zo heb je geen dubbele administratie bij nieuwe medewerkers, zorg je dat invallers direct de juiste toegang hebben en dat oud-collega's of collega's die zijn gewisseld van functie geen of aangepaste rechten krijgen.

Bestel direct

Medewerkers toegang geven tot ParnasSys, simpel en veilig!

  • Heb als bestuur grip op wie toegang tot ParnasSys heeft
  • Maak eenvoudig accounts aan voor nieuwe medewerkers
  • Accounts worden automatisch gedeactiveerd bij uitdiensttreding
  • Koppel je Microsoft of Google omgeving aan ParnasSys

Gegevens van medewerkers staan natuurlijk in de personeelsadministratie. Maar om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld ParnasSys, moeten medewerkers ook daar bekend zijn en een account hebben. Dit betekent veelal in de praktijk dat medewerkers op meerdere plekken ingevoerd moeten worden en dat accounts handmatig aangemaakt moeten worden. Dit kost veel tijd, is foutgevoelig en bovenal komt het de informatiebeveiliging niet ten goede. Met de HR koppeling van ParnasSys is dit verleden tijd.

Zo werkt de integratie met het HR-systeem voor besturen

Medewerker gegevens op één plek beheren

Door gebruik te maken van de HR koppeling van ParnasSys, hoef je medewerker gegevens niet meer in te voeren en te onderhouden in ParnasSys. Het HR systeem van jouw organisatie, wordt dan leidend voor in- en uitdiensttredingen en wijzigingen in de NAW gegevens. Minder tijd en minder foutgevoelig door het gebruik van één bron!

Snel en eenvoudig accounts beheren

 De HR koppeling maakt het mogelijk om voor medewerkers direct een ParnasSys account aan te maken, helemaal geautomatiseerd. En gaat iemand uit dienst? Dan kan via de koppeling ook direct het account gedeactiveerd worden. Dus geen zorgen meer of medewerkers oneigenlijk toegang hebben tot ParnasSys. Dat geeft een gerust gevoel.

Koppel je Microsoft of Google omgeving aan
ParnasSys

Veel besturen maken gebruik van een Microsoft of Google omgeving waarin wordt gewerkt. Medewerkers moeten hier ook op inloggen. De HR koppeling maakt het mogelijk om de Microsoft of Google accounts geautomatiseerd te koppelen aan de ParnasSys accounts. Hierdoor kunnen medewerkers met het Microsoft of Google account in ParnasSys inloggen. Eenvoudig en veilig! 

Wat heb je nodig?

Om gebruik te maken van de HR koppeling van ParnasSys is er ook altijd een IT partij nodig die voor jou zorgt dat jouw HR systeem aan ParnasSys gekoppeld wordt. Er zijn verschillende IT partijen actief in het basisonderwijs die dit voor jou kunnen doen. Neem contact met ons door onderstaand formulier in te vullen en wij geven je graag meer informatie en helpen je verder.

In samenwerking met onze partner Cloudwise bieden wij de HR koppeling al aan. Met deze koppeling beheer vanuit je HR systeem medewerkeraccounts voor ParnasSys, Google/Microsoft en het COOL platform van Cloudwise.