Vanaf 1 september beschikbaar:


Eenvoudig online betaalsysteem speciaal voor basisscholenMinder administratie

Het ophalen van de ouderbijdrage en een bijdrage voor bijvoorbeeld het schoolreisje kost basisscholen veel tijd.

Met ParnasSys Schoolkassa is dat verleden tijd. Je maakt één betaalopdracht aan en het systeem doet de rest. Herinneringen worden automatisch verstuurd en betalingen automatisch verwerkt. Je hebt inzicht in de geldstromen, werkt volgens privacy-wetgeving en gegevens zijn altijd up-to-date dankzij de koppeling met ParnasSys.

Gemak voor ouders

ParnasSys Schoolkassa is gekoppeld aan Parro, wat de app tot hét digitale loket voor ouders maakt. Ouders kunnen zich hier inschrijven voor gesprekken, foto's van hun kind bekijken en nu dus ook eenvoudig betaalopdrachten betalen. 

De leerkracht kan de app buiten schooltijden op 'stil' zetten, terwijl een ouder altijd bij de informatie kan.

Wat zijn de kosten?

Schoolkassa bestaat uit twee modules. Naast de basis, waarmee je ouderbijdragen en bijvoorbeeld ook de betalingen voor schoolreisjes kunt innen, hebben wij ook een TSO-module. Hiermee heb je eenvoudig controle en inzicht over de betalingen voor het overblijven.

Het eerste schooljaar zonder licentiekosten

We zijn er van overtuigd dat Schoolkassa dé handige betalingstool voor basisscholen is en stellen deze module daarom komend schooljaar zonder licentiekosten beschikbaar.

Zo kun je Schoolkassa zelf ervaren en op basis daarvan beslissen of het een goede oplossing voor jouw school of bestuur is.

* Geen licentiekosten, wel transactiekosten

We stellen Schoolkassa met ingang van het nieuwe schooljaar zonder licentiekosten beschikbaar voor alle ParnasSys scholen, waarbij je ook de extra TSO module kunt toevoegen.

Ga je met jouw school voor 1 januari 2020 ook daadwerkelijk betaalverzoeken versturen? Dan kun je het hele schooljaar, dus tot 1 augustus 2020, gratis gebruik maken van onze software. De transactiekosten van het betalingsverkeer betaal je hierbij uiteraard wel.

Hoe hoog deze zijn hangt af van de betaalmethode die je kiest. Schoolkassa werkt samen met Mollie om dit betalingsverkeer te regelen. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen hiervan vind je hier.

Wil je weten hoe je van start gaat? Vul het formulier in.

Deze zomervakantie werken we achter de schermen aan verdere invulling van het systeem. We zorgen dat jij aan de start van het nieuwe schooljaar de ouderbijdrage eenvoudig kunt innen.

* verplicht
Ik ben van een *
Updates Schoolkassa *
ParnasSys nieuwsbrief
  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.