Maatwerk Pakket Schoolkwaliteit bovenschools

DoorGouwe Academie

Behoefte aan een maatwerkoplossing voor jullie scholengroep? Zijn er bepaalde vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders over het werken met de onze kwaliteitsmodules? Plan dan een gesprek met ons om te komen tot een maatwerkoplossing waarin we vanuit jullie vragen en wensen een scholingsaanbod samenstellen. Hierbij kunnen we werken aan zowel kwaliteits-/schoolontwikkeling als aan teamontwikkeling.

Algemene informatie

DoelgroepBestuurder, Schoolleider
NiveauBeginner, Gevorderd
Duur3 uur / in overleg
Soort trainingMaatwerk
ParnasSys-module:ParnasSys, Schoolkwaliteit
Thema's:Kwaliteitszorg en Schoolontwikkeling

Inhoud

Wellicht werk je al enkele jaren met de module OnsBeleidsPlan of MijnSchoolPlan en heb je vragen over het gebruik ervan. Mogelijk zijn er specifieke vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders met betrekking tot het werken met onze kwaliteitsmodules.

Het kan ook zijn dat je op de hoogte wilt worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden van deze modules, zoals bijvoorbeeld op het gebied van burgerschap. Hoe kan deze module je ondersteunen bij het opstellen van beleid of juist bij het meten van burgerschap?

In dat geval nodigen we je uit om een gesprek met ons te plannen, zodat we samen een maatwerkoplossing kunnen ontwikkelen. Hierbij nemen we jullie vragen en wensen als uitgangspunt, en stellen we een scholingsaanbod samen dat zich richt op zowel kwaliteits- en schoolontwikkeling als teamontwikkeling.

We stellen de scholingsbijeenkomsten zo samen dat we toewerken naar een logische verbinding tussen de modules en de uitwisseling daartussen. Tegelijk besteden we aandacht aan uitwisseling van gegevens tussen scholen en bestuur en het faciliteren van de dialoog daarover. Dat betekent dat we de begeleiding focussen op integrale kwaliteitsontwikkeling en niet primair vanuit één specifieke module.

Ook geïntegreerd gebruik maken van de verschillende toepassingen in Schoolkwaliteit van ParnasSys? Maak gebruik van ons aanbod om je school of scholengroep te laten begeleiden in het met visie inzetten van het instrument Schoolkwaliteit. Wij denken graag met je mee om een maatwerktraject te verzorgen.

Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Neem contact met ons op!

Meer info

Voor meer informatie over data, tijden en locaties of aanmelden, neem een kijkje op de website van Gouwe Academie.

Meer informatie