Maatwerk Pakket Schoolkwaliteit bovenschools

DoorGouwe Academie

Behoefte aan een maatwerkoplossing voor jullie scholengroep? Zijn er bepaalde vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders in het werken met de onze kwaliteitsmodules? De training duurt 1 dagdeel van 3 uur waarop daarna het vervolg wordt afgestemd.

Algemene informatie

DoelgroepBestuurder, Schoolleider
NiveauBeginner
Soort trainingMaatwerk
ParnasSys-module:ParnasSys, Schoolkwaliteit
Thema's:Kwaliteitszorg en Schoolontwikkeling

Inhoud

  • We stellen de scholingsbijeenkomsten zo samen dat we toewerken naar een logische verbinding tussen de modules en de uitwisseling daartussen. Tegelijk besteden we aandacht aan uitwisseling van gegevens tussen scholen en bestuur en het faciliteren van de dialoog daarover. Dat betekent dat we de begeleiding focussen op integrale kwaliteitsontwikkeling en niet primair vanuit één specifieke module.
  • Ook geïntegreerd gebruik maken van de verschillende toepassingen in ParnasSys Schoolkwaliteit? Maak gebruik van ons aanbod om je school of scholengroep te laten begeleiden in het met visie inzetten van het instrumentarium. Wil je bijvoorbeeld efficiënter werken rondom het rapporteren van opbrengsten, het strategisch inzetten van kwaliteitsmeting, het opstellen van je schoolplan of het waarmaken van strategische doelen tot in de klas? Wij denken graag met je mee om een maatwerktraject te verzorgen.

Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Neem contact met ons op!

Meer info

Voor meer informatie over data, tijden en locaties of aanmelden, neem een kijkje op de website van Gouwe Academie.

Meer informatie