Nieuwe functionaliteiten in Privacybasis

Wanneer je Privacybasis opstart, kom je op het centrale dashboard ‘Mijn Privacybasis’. Dit is hét startpunt voor overzicht en inzicht op het gebied van de account-inrichting van jouw ParnasSys-omgevingen. Wat vind je daar? Denk bijvoorbeeld aan: het aantal inactieve en dubbele accounts, aantal applicatiebeheerders per school, en het percentage accounts dat (opheffen) groepsautorisatie aan heeft staan. Onlangs hebben we twee handige functionaliteiten toegevoegd aan dit dashboard toegevoegd.

Snel inzicht in rollen en rechten

Krijg een gedetailleerd overzicht van de accountstructuur binnen ParnasSys. Je kunt nu direct zien hoeveel accounts er zijn en welke accounts gebruik maken van 2-factor authenticatie (2FA). Daarnaast identificeert het dashboard de belangrijkste risicofactoren, waardoor je een duidelijke werklijst hebt om de informatiebeveiliging verder te optimaliseren.
Snel inzicht - Rollen en rechten

Praktische overzichten voor betere besluitvorming

Wil je meer inzoomen op specifieke gegevens? Klik gemakkelijk door op de cijfers van dit dashboard. Dit geeft direct inzicht in bijvoorbeeld welke actieve aanstellingen geen groepsautorisatie hebben of waarbij de groepsautorisatie tijdelijk is opgeheven. Een IBP’er kan hierdoor direct aan de slag om risico’s met betrekking tot informatiebeveiliging te beperken.
Privacybasis - inzicht in groepsautorisatie

Terug naar het overzicht