Nieuw in Parro: schoolbrede mededelingen

Oudercommunicatie - Schoolbrede mededelingen - Groep - Parro, ouderapp van Parnassys

In één keer een bericht versturen naar alle ouders en verzorgers op school? Vanaf start schooljaar 2023-2024 heb je dit in een handomdraai geregeld via Schoolbrede mededelingen in Parro.

Minder administratie, meer gemak

Met de komst van Schoolbrede mededelingen in Parro is het aanmaken van een sublesgroep in ParnasSys – met oudste leerlingen – verleden tijd. Daarnaast is het in Parro het niet meer nodig om alle groepen aan te vinken bij het versturen van een bericht naar de hele school. Kortom: meer administratief gemak!

Let op!

En vertel je collega’s… dat het aanmaken van een sublesgroep met oudste leerlingen in ParnasSys dus niet meer nodig is voor het versturen van schoolbrede mededelingen in schooljaar 2023-2024!

Alles op een logische plek

Oudercommunicatie - Schoolbrede mededelingen - Groep - Parro, ouderapp van Parnassys

Vanaf start schooljaar 2023-2024 vind je de Schoolbrede groep onder de naam van je eigen school bij Groepen. Op dezelfde plek waar je de groep met oudste leerlingen voorheen ook vond, maar dan helemaal bovenaan. 

Groepsnaam wijzigen

Oudercommunciatie - Naam wijzigen - Parro ouderapp van ParnasSys

De standaardnaam voor de schoolbrede groep is de naam van de school. Je kunt de naam wijzigen, zodat dit in lijn ligt met wat jij op school wilt uitdragen of hoe je de groep in het huidige schooljaar noemt. Zo blijft het herkenbaar voor iedereen. 

Méér dan alleen tekst

Privacy, bijlage en opmaak berichten - Parro ouderapp van ParnasSys

Maak het bericht op, voeg bijlagen toe, deel foto’s, video’s en audiobestanden, zie privacy-voorkeuren in, geef aan of er likes gegeven kunnen worden en/of plan het bericht in voor een specifiek moment.

Schoolbrede groep uitzetten

Oudercoummunicatie - Schoolbrede groep uitzetten - Parro ouderapp van ParnasSys

De schoolbrede groep kan op ieder moment uitgezet worden, bijvoorbeeld wanneer er op school een andere manier is om ouders en verzorgers op de hoogte te houden van schoolbrede mededelingen. Navigeer hiervoor, vanaf het Homescherm, naar Instellingen > Schoolbrede groep en zet het schuifje om.