Parro 2.0: klaar voor de toekomst!

Parro - Schoolbrede mededelingen

ParnasSys vernieuwt de Parro-app! Allereerst wordt de integratie met ParnasSys versterkt, wat zorgt voor een solide en toekomstbestendige basis. Vervolgens mag je in de loop van 2023 meer nieuwe functionaliteiten verwachten.

Waar we naartoe werken? Eén app van ParnasSys voor communiceren, organiseren en administreren.

 

Parro - veilig en geautoriseerd toegang tot leerlinggegevens.

Alles van ParnasSys
in één gemakkelijk app

De versterkte integratie tussen Parro en ParnasSys zorgt ervoor dat beide systemen continu up-to-date zijn. Dit geeft jou – ook vanuit Parro – direct actueel inzicht in absenties, medische- en contactinformatie van leerlingen.

Bovendien gaat er een veelgehoorde wens in vervulling! Meld een leerling eenvoudig absent via Parro en zie dit meteen terug in ParnasSys. Uiteraard geldt dit ook andersom: aanpassingen die in ParnasSys zijn gedaan zie je direct terug in de app.

Wil je ouders/verzorgers ergens over bellen? Dan doe je dit eenvoudig – anoniem – vanuit Parro.

Parro compleet, de ouderapp van ParnasSys

Stap in de wereld van Parro 2.0

Naast de versterkte integratie met ParnasSys mag je in 2023 nog meer nieuwe functionaliteiten verwachten. Ben jij benieuwd welke stappen wij zetten om de administratielast te verminderen, communicatie te verbeteren en het organiseren van schoolgerelateerde zaken nog gemakkelijker proberen te maken?

Neem gauw een kijkje op deze pagina en blijf op de hoogte!

De venieuwde Parro werkt zoals je bent gewend, alleen met een verfirssend uiterlijk

Verfrissend en vertrouwd

Parro 2.0 werkt eigenlijk net zoals je gewend bent, maar dan nóg gemakkelijker.

We hebben alle feedback op de huidige versie van Parro onderzocht en kritisch gekeken naar de bestaande functionaliteiten. Een handige aanpassing is gedaan bij het aanmaken van gesprekken: je kiest in Parro 2.0 direct een gesprekstype. Dit geeft helderheid en richting voor verdere invulling. Daarnaast wordt er meer context geboden aan gebruikers: je ziet welke ouders bij welke leerling horen en/of wie de leerkrachten zijn van je kind.

Parro, de ouderapp van ParnasSys is klaar voor de toekomst

Van 1.0 naar 2.0

De overgang naar Parro 2.0 verloopt net zoals een normale update: het is niet nodig opnieuw in te loggen of groepen opnieuw te koppelen. Parro blijft dus gewoon Parro, maar mét nieuwe functionaliteiten.

Vanaf 17 april 2023 wordt Parro 2.0 gefaseerd uitgerold. Dit betekent dat het goed mogelijk is dat jouw collega de Parro app kan updaten en/of de nieuwe functionaliteiten al kan gebruiken, maar dat deze voor jou nog niet zichtbaar zijn. Maar wees gerust: ook jij hebt straks alles van ParnasSys in één gemakkelijke app!