Themaplannen Leerlijnen jonge kind nu ook in Google docs

Deze blog is geschreven door Gouwe Academie

Steeds meer scholen die werken met Leer- en ontwikkelingslijnen jonge kind gaan thematisch werken vanuit de themaplanners. Regelmatig krijgen we vragen naar een Google docs-versie. Daarom zijn ze nu ook in dat format beschikbaar. Gebruik je de themaplanners en wil je deze versie? Laat het ons weten!

We schreven al eerder over onze vernieuwde themaplannen. Wil je er meer over weten, dan kun je deze blog teruglezen.

Leerlijnen Jonge kind nu in Google docs

Aanvragen

Gebruik je nu onze themaplannen in Word, maar wil je graag de versies in Google docs gaan gebruiken? Dat kun je ons laten weten door ons een e-mail te sturen. Geef daarbij het volgende aan:

  • Namens welke school je mailt
  • Het mailadres van de google-account waarmee we de documenten mogen delen
  • Zet altijd het mailadres van de onderwijsadviseur van de ParnasSys Academie die jullie scholing rond thematisch werken verzorgd heeft, in de CC. Zo weten wij dat je begeleiding van ons ontvangt en daarmee recht hebt op de themaplannen.

Zodra je van ons de links naar de bestanden hebt ontvangen, kun je aan de slag. Daarvoor moet je wel eerst de documenten kopiëren naar je eigen Google docs-omgeving. Hoe je dat doet, lees je hier.

De themaplanners zijn beschikbaar voor scholen die een scholing hebben gevolgd rond Leer- en ontwikkellijnen jonge kind of thematisch werken.