Themaplannen Leerlijnen jonge kind nu ook in Google docs

Categorie: Nieuws, Leerlijnen, Jonge kind

Gepubliceerd op:

Steeds meer scholen die werken met Leer- en ontwikkelingslijnen jonge kind, gaan thematisch werken vanuit de themaplanners. Regelmatig krijgen we vragen naar een Google docs-versie. Daarom zijn ze nu ook in dat format beschikbaar. Gebruik je de themaplanners en wil je deze versie? Laat het ons weten!

We schreven al eerder over onze vernieuwde themaplannen. Wil je er meer over weten, dan kun je deze blog teruglezen.

Aanvragen

Gebruik je nu onze themaplannen in Word, maar wil je graag de versies in Google docs gaan gebruiken? Dat kun je ons laten weten door ons een e-mail te sturen. Geef daarbij het volgende aan:

  • Namens welke school je mailt
  • Het mailadres van de google-account waarmee we de documenten mogen delen
  • Zet altijd het mailadres van de onderwijsadviseur van de ParnasSys Academie die jullie scholing rond thematisch werken verzorgd heeft, in de CC. Zo weten wij dat je begeleiding van ons ontvangt en daarmee recht hebt op de themaplannen.

Zodra je van ons de links naar de bestanden hebt ontvangen, kun je aan de slag. Daarvoor moet je wel eerst de documenten kopiëren naar je eigen Google docs-omgeving. Hoe je dat doet, lees je hier.

De themaplanners zijn beschikbaar voor scholen die een scholing hebben gevolgd rond Leer- en ontwikkellijnen jonge kind of thematisch werken.

Wil je meer informatie over de scholingsmogelijkheden en kijken of de themaplanners ook iets voor jouw school zijn? Neem dan contact met ons op!

Dieneke Schellingerhout

Onderwijsadviseur jonge kind

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.