Schoolwebsite

van ParnasSys


Met Schoolwebsite van ParnasSys creëer jij in een handomdraai een website die past bij jouw school.

Wij zorgen voor een gedegen opzet; jij vult, met het gebruiksvriendelijke CMS, eenvoudig de pagina’s met schoolinformatie zoals nieuws, activiteiten, vacatures en contactgegevens.

Toe aan een nieuwe schoolwebsite?

Schoolwebsite van ParnasSys. Een onderhoudsvriendelijke website voor een basisschool, met een zeer gebruiksvriendelijk CMS.<br>

ParnasSys heeft - in samenwerking met Plate - een aantrekkelijk aanbod! De komende maanden geven we jouw school de mogelijkheid een moderne en gebruiksvriendelijke schoolwebsite op te zetten. 

Start je vóór 1 juli 2023 met een moderne, frisse Schoolwebsite van ParnasSys? Dan betaal je het gehele kalenderjaar 2023 geen licentiekosten! Ga naar de knop onderaan de pagina, lees de voorwaarden en vul het formulier in!

Goed om te weten: deze aanbieding geldt voor een beperkt aantal scholen. Op deze manier kunnen wij de behoefte van scholen goed onderzoeken en ons product waar mogelijk hierop aanpassen.

Ervaar het gemak

Kies uit één van de drie gebruiksvriendelijke templates en ervaar het gemak van een schoolwebsite die je eenvoudig vult met relevante informatie over jouw school.

Geef je mening

Blijkt in de praktijk dat er een relevant onderdeel voor jouw school mist? Of zie je kansen voor verbetering? Jouw feedback helpt ons om Schoolwebsite van ParnasSys door te ontwikkelen.

Korting

In ruil voor het snel starten met een nieuwe schoolwebsite én het geven van feedback betaal je in het kalenderjaar 2023 geen licentiekosten. Alleen de opstartkosten worden gefactureerd.

 
Keuze uit drie templates

Om te beginnen met Schoolwebsite van ParnasSys kies je één van de drie templates die wij - samen met onze partner Plate - voor je gemaakt hebben. Alle drie de templates bevatten dezelfde pagina’s en onderdelen; het verschil zit in het visuele ontwerp van de website. 

Je past de templates eenvoudig aan naar jouw eigen huisstijl door zowel het schoollogo als passende kleuren en lettertypen in te stellen.

Template 1

Een uitnodigend design met ronde hoeken. De brush geeft een speels effect aan de schoolwebsite.

Demowebsite uitnodigend design

Template 2

Een strak design met rechte hoeken. Het kleurgebruik en de ronding in de afbeeldingen geeft de schoolwebsite een unieke uitstraling.

Demowebsite strak design

Template 3

Een speels design door de golf over de onderkant van de hoofdfoto. De afronding van de blokken geeft de schoolwebsite een vriendelijke uitstraling.

Demowebsite speels design

Maak kennis met het CMS


Ben je benieuwd hoe je webpagina’s, nieuwsberichten, foto’s en activiteiten toevoegt op de schoolwebsite? In deze video legt Julia van Plate uit hoe je met het zogenoemde content management systeem (CMS) aan de slag gaat. 

Heb je - na het kijken van de video - en het gesprek met Plate toch nog hulp nodig? De uitgebreide leeromgeving helpt je verder op weg.

Bekijk de leeromgeving

 

 

Onze partner Plate

Bij ParnasSys gaat de aandacht primair naar software waarmee wij onderwijsprofessionals zo goed mogelijk ondersteunen bij de dagelijkse praktijk op school. Daarom zijn we blij dat we Plate als partner hebben gevonden voor Schoolwebsite van ParnasSys. 

Plate is leverancier van een content management systeem. Door deze samenwerking kan ParnasSys een ‘plug & play’ website aanbieden, waarop content zeer eenvoudig te beheren is. Hierdoor voorkom je dat je voor (kleine) wijzigingen meteen diepgaande kennis van websitebeheer nodig hebt.

Ja, ik wil een Schoolwebsite van ParnasSys!

Ben je enthousiast over één van de templates en wil je graag profiteren van het tijdelijke aanbod tegen gereduceerd tarief? Lees in het formulier de voorwaarden en meld je aan!