Schoolwebsite van ParnasSys

Met Schoolwebsite van ParnasSys creëer jij in een handomdraai een website die past bij jouw school. Wij zorgen voor een gedegen opzet; jij vult, met het gebruiksvriendelijke CMS, eenvoudig de pagina’s met schoolinformatie zoals nieuws, activiteiten, vacatures en contactgegevens.

Leerlingen in de klas

Toe aan een nieuwe schoolwebsite?

schoolwebsite-van-parnassys

ParnasSys heeft – in samenwerking met Plate – drie templates gemaakt.

Kies uit één van de drie gebruiksvriendelijke templates en ervaar het gemak van een schoolwebsite die je eenvoudig vult met relevante informatie over jouw school, nieuws, activiteiten of vacatures. Alles wat je ziet in het template zit standaard in de licentie van Schoolwebsite van ParnasSys. Duidelijk en transparant.

Gebruik de Bovenschoolse Beheermodule als jouw bestuur pagina’s op de Schoolwebsites centraal wil beheren.

Kies jouw favoriete template

Om te beginnen met Schoolwebsite van ParnasSys kies je één van de drie templates die wij – samen met onze partner Plate – voor je gemaakt hebben. Alle drie de templates bevatten dezelfde pagina’s en onderdelen; het verschil zit in het visuele ontwerp van de website.

Je past de templates eenvoudig aan naar jouw eigen huisstijl door zowel het schoollogo als passende kleuren en lettertypen in te stellen.

Template 1 - Uitnodigend

Schoolwebsite - template 1

Een uitnodigend design met ronde hoeken. De brush geeft een speels effect aan de schoolwebsite.

Demowebsite - Uitnodigend design

Template 2 - Strak

Schoolwebsite - template 2

Een strak design met rechte hoeken. Het kleurgebruik en de ronding in de afbeeldingen geeft de schoolwebsite een unieke uitstraling.

Demowebsite - Strak design

Template 3 - Speels

Schoolwebsite - template 3

Een speels design door de golf over de onderkant van de hoofdfoto. De afronding van de blokken geeft de schoolwebsite een vriendelijke uitstraling.

Demowebsite speels design

Maak kennis met het CMS

Bekijk de Schoolwebsite video

Ben je benieuwd hoe je webpagina’s, nieuwsberichten, foto’s en activiteiten toevoegt op de schoolwebsite? In deze video legt Julia van Plate uit hoe je met het zogenoemde content management systeem (CMS) aan de slag gaat.

Heb je – na het kijken van de video – en het gesprek met Plate toch nog hulp nodig? De uitgebreide leeromgeving helpt je verder op weg.

Bekijk de leeromgeving

Onze partner Plate

Bij ParnasSys gaat de aandacht primair naar software waarmee wij onderwijsprofessionals zo goed mogelijk ondersteunen bij de dagelijkse praktijk op school. Daarom zijn we blij dat we Plate als partner hebben gevonden voor Schoolwebsite van ParnasSys.

Plate is leverancier van een content management systeem. Door deze samenwerking kan ParnasSys een ‘plug & play’ website aanbieden, waarop content zeer eenvoudig te beheren is. Hierdoor voorkom je dat je voor (kleine) wijzigingen meteen diepgaande kennis van websitebeheer nodig hebt.

Kosten Schoolwebsite

Schoolwebsite

€ 550

Licentiekosten per jaar per Schoolwebsite. Eenmalige aansluitkosten bedragen €550,-

Bovenschools Beheer

€ 750

Licentiekosten per jaar voor de Bovenschoolse Beheermodule. Eenmalige aansluitkosten bedragen €400,-

Bovenschools Compleet

€ 995

Licentiekosten per jaar. De Bovenschoolse Beheermodule inclusief Schoolwebsite voor het bestuur. Eenmalige aansluitkosten bedragen €950,-

Ja, ik wil een Schoolwebsite van ParnasSys!

Ben je enthousiast over één van de templates? Vul het formulier in en onze partner Plate neemt z.s.m. contact met je op voor een intakegesprek.