logo Schoolwebsite van ParnasSys

Schoolwebsite van ParnasSys

Met Schoolwebsite van ParnasSys regel je snel en eenvoudig websites voor de scholen binnen jouw bestuur. Herkenbare en eigentijdse websites, maar elke school toch met een eigen draai. Eenvoudig te beheren in het gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS). Nieuwsgierig? Volg het gratis webinar of lees snel verder.

Webinar volgen
Leerlingen in de klas
Schoolwebsite van ParnasSys

Een instapklare website voor iedere school

Iedereen kent het wel. De website van je school of schoolbestuur is verouderd en het ontwerp kan een moderner jasje gebruiken. Je wilt een nieuwe website, maar je weet niet goed waar te beginnen. Een volledig nieuwe website laten ontwikkelen is duur, tijdrovend en ingewikkeld.

ParnasSys komt met een oplossing: Schoolwebsite. Een instapklare en makkelijk te onderhouden website voor iedere school. Wij hebben al nagedacht over de webpagina’s, jij kunt gelijk aan de slag met het instellen van de huisstijlkleuren en het vullen van de pagina’s met teksten, foto’s en video’s.

Herkenbaar en eigentijds

Schoolwebsite van ParnasSys werkt met instapklare templates. Hierdoor hebben de websites van scholen in jouw bestuur een herkenbare en eigentijdse uitstraling.

Uiteraard is Schoolwebsite responsive: de websites zijn op elk apparaat goed leesbaar. De content is zeer eenvoudig te beheren in het gebruiksvriendelijke CMS. Hierdoor kan iedereen wijzigingen eenvoudig regelen zonder diepgaande kennis van websitebeheer.

Beheer centraal je websites door het mulitsite platform - Schoolwebsite van ParnasSys

Centraal beheerd

Schoolwebsite van ParnasSys biedt een Bovenschoolse Beheermodule. Met het zogenoemde multisite platform kun je de verschillende websites van de scholen binnen jouw schoolbestuur centraal beheren.

Op bestuursniveau kies je de template dat aansluit bij jullie wensen en regel je de instellingen. Elke website kan vervolgens gebruikmaken van de voorgedefinieerde webpagina’s van de template, denk hierbij aan webpagina’s voor nieuwsberichten, activiteiten en vacatures. Op schoolniveau kunnen medewerkers vervolgens zelf de content vullen en up-to-date houden. Zo blijft de invulling van de websites bij de scholen liggen, zodat elke school toch zijn eigen draai aan een website kan geven.

Kies jouw favoriete template

Een nieuwe website begint bij een template. Je kunt kiezen uit één van de drie templates die wij voor je gemaakt hebben. Alle drie de templates bevatten dezelfde pagina’s en onderdelen; het verschil zit in het visuele ontwerp van de website. Alles wat je ziet in de template zit standaard in de licentie van Schoolwebsite van ParnasSys. Duidelijk en transparant. Je past de templates eenvoudig aan naar jouw eigen huisstijl door zowel het schoollogo als passende kleuren en lettertypen in te stellen. Ook kun je jouw Schoolwebsite van ParnasSys meer naar wens laten maken.

Hieronder staan de drie demowebsites waarop je een kijkje kunt nemen.

Schoolwebsite - template 1

Template 1 - Uitnodigend

Een uitnodigend design met ronde hoeken. De borstelige lijnen geven een vrolijk effect. De mogelijkheid tot het plaatsen van grote foto’s geeft de schoolwebsite een persoonlijke uitstraling.

Demowebsite - Uitnodigend design
Schoolwebsite - template 2

Template 2 - Strak

Een strak design met rechte hoeken en ronding in de afbeeldingen. Dit in combinatie met het kleurgebruik geeft de schoolwebsite een zakelijke uitstraling.

Demowebsite - Strak design
Schoolwebsite - template 3

Template 3 - Speels

Een speels design door de golf over de onderkant van de hoofdfoto. De afronding van de blokken geeft de schoolwebsite een vriendelijke uitstraling.

Demowebsite speels design
Bekijk de Schoolwebsite video

Aan de slag met Schoolwebsite van ParnasSys

Schoolwebsite van ParnasSys is ontstaan uit een samenwerking tussen Plate en ParnasSys. Plate is de aanbieder van het content management systeem (CMS) waarbinnen je meerdere websites kunt beheren, ook wel het multisite platform van Plate genoemd.

Ben je benieuwd hoe je webpagina’s, nieuwsberichten, foto’s en activiteiten toevoegt op de schoolwebsite? In deze video legt Julia van Plate alvast uit hoe je met het CMS aan de slag gaat.

Johannes Baas - Founder & Managing director Plate
Johannes Baas - Founder & Managing director Plate

De afgelopen maanden hebben ParnasSys en Plate tientallen schoolbesturen blij gemaakt met een gebruiksvriendelijke oplossing voor centraal te beheren schoolwebsites binnen ons Multisite Platform.

Johannes Baas
Oprichter & directeur Plate

Kosten Schoolwebsite

Schoolwebsite

€ 550

Licentiekosten per jaar per Schoolwebsite. Eenmalige aansluitkosten bedragen €550,-

Bovenschools Beheer

€ 750

Licentiekosten per jaar voor de Bovenschoolse Beheermodule. Eenmalige aansluitkosten bedragen €400,-

Bovenschools Compleet

€ 995

Licentiekosten per jaar. De Bovenschoolse Beheermodule inclusief Schoolwebsite voor het bestuur. Eenmalige aansluitkosten bedragen €950,-

Ja, ik wil een Schoolwebsite van ParnasSys!

Ben je enthousiast over één van de templates? Vul het formulier in en onze partner Plate neemt z.s.m. contact met je op voor een intakegesprek.

Gratis webinar

Wil je weten hoe je snel jouw Schoolwebsite kunt creëren? Vraag dan het reeds opgenomen webinar aan en bekijk deze op een voor jou geschikte dag en tijd.