Trainingen

ParnasSys

Webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van het nieuwe OPP voor regulier en speciaal (basis) onderwijs

Wil je meer informatie of een demonstratie over het landelijk doelgroepenmodel dat ten grondslag ligt aan het nieuwe OPP? Of tips over hoe je je team mee kunt nemen in het maken van een concreet en to-the-point OPP?

Leerlijnen

Productvoorstelling leerlijnen groep 3

We ondersteunen je graag. Je krijgt begeleiding bij het optimaal gebruiken van de leerlijnen van groep 3. Deze leerlijnen voor taal en rekenen sluiten naadloos aan op de leerlijnen van 4-7 jaar, binnen de module Leerlijnen in ParnasSys.

Leerlijnen

Productvoorstelling leerlijnen jonge kind

Welkom bij een gratis productvoorstelling over de leerlijnen jonge kind. We gaan in op de leerlijnen voor groep 1 en 2, en besteden ook kort aandacht aan de ontwikkelingslijnen voor 0-4 jarigen (in Konnect beschikbaar) en voor groep 3.

ParnasSys
Ultimview

Referentieniveaus en het onderwijsresultatenmodel

Met ParnasSys|Ultimview op Schoolniveau.

Kindbegrip

Webinar ‘starten met Kindbegrip’ voor gebruikers

In dit webinar inspireren we je om je leerlingen nog beter te leren kennen, zodat je je onderwijs en begeleiding goed kunt afstemmen op hun behoeften.

Kindbegrip

Webinar Orienteren op Kindbegrip (gratis)

Kindbegrip van ParnasSys geeft je grip op het sociaal-emotioneel leren van de leerling. Wil je je oriënteren op de inhouden van Kindbegrip om een keuze te kunnen maken, woon dan een gratis webinar bij!

ParnasSys

Online ROD-scholingen

Wil je graag meer hulp bij het omgaan met ROD? Maak een persoonlijke online scholingsafspraak of meld je aan voor een online scholing ROD!

ParnasSys

Scholing OSO (Overstap Service Onderwijs)

Wil je weten hoe je goed en efficiënt met OSO kunt werken? Schrijf je dan in voor de online cursus OSO.

ParnasSys

Verdiepingsscholing administratie ParnasSys

Deze verdiepingsscholing helpt je efficiënter werken met ParnasSys. Door goed gebruik van de administratieve module van ParnasSys ondersteunt de administratief medewerker het onderwijskundig proces al vanaf het aanmeldmoment van de leerling.

ParnasSys

Jaarovergang in ParnasSys

Wil je graag hulp bij een soepele administratieve jaarovergang in ParnasSys?