ParnasSys lanceert het Kennisplein

Illustratie van feestvierende personen inclusief confetti

ParnasSys opent het Kennisplein. Eén plein met alle trainingen en advies om onze technologie zo goed mogelijk in te zetten op jouw school. Passend bij jouw visie, cultuur en uitdaging, altijd van erkende kennispartners.

We brengen kennis en techniek samen

Als onderwijsprofessional krijg je veel op je af. Denk aan wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe werkwijzen of personele uitdagingen. ParnasSys biedt al technische oplossingen om je hiermee te helpen, maar dit is slechts de eerste stap. Pas wanneer je onze technologie op de juiste manier gebruikt ontstaat écht vooruitgang. Daarom brengen we nu kennis van techniek en inhoudelijke thema’s samen op het Kennisplein.

Wat is het Kennisplein?

Op het Kennisplein vind je trainingen waarmee je de oplossingen van ParnasSys zo goed mogelijk inzet. Van korte stoomcursus Parro, tot meerdaagse trainingen over effectief kwaliteitsbeleid. Je selecteert eenvoudig op thema, module of doelgroep, zodat je altijd de juiste training vindt voor jouw ontwikkelbehoefte. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kennispartners, met ieder een eigen visie, expertise en stijl. Zo vind je naast de training ook de trainer die past.

Kennisplein filter opties

Erkende kennispartners

Op het Kennisplein vind je alleen gerenommeerde onderwijsexperts en -adviseurs. Kennispartners die hun sporen hebben verdiend in het onderwijs, met eigen unieke expertises. De één op het gebied van brede onderwijskundige ondersteuningsvragen, de ander op heel specifieke thema’s. Maar één ding hebben ze gemeen: ze staan voor kwaliteit. Net als ParnasSys.

We stellen de komende periode steeds meer kennispartners aan je voor. We beginnen volgende week met de eerste kennispartner: Gouwe Academie. Houd onze social media en website in de gaten.

Benieuwd naar de ideeën achter het Kennisplein?

Wil je meer weten over het Kennisplein en de drijfveren erachter? In een uitgebreid interview vertelt initiator Nick Leidelmeijer over het idee achter het Kennisplein.

Ga naar het Kennisplein