Parro, do ouderapp van ParnasSys

Parro, ouderapp van ParnasSys

Verbind school met thuis

Oudercommunicatie van A tot Z, gemakkelijk absenties beheren en vliegensvlug een klassenuitje organiseren. Parro is dé app van ParnasSys voor communiceren, organiseren en administreren.

Bestel direct
Parro, de ouderapp van ParnasSys

Alles van ParnasSys in één gemakkelijke app

De koppelingen van ouderapp Parro

Parro verbindt al jaren school met thuis, zowel op het gebied van communiceren als organiseren. Echter, Parro is meer dan dat.

De sterke integratie tussen Parro en ParnasSys zorgt ervoor dat ook alle administratieve handelingen in een handomdraai zijn geregeld. Denk hierbij aan het beheren van absenties en privacy-voorkeuren. Daarbij heb je medische- en contactinformatie van leerlingen altijd bij de hand.

Gebruik je Schoolkassa of Ouderportaal van ParnasSys? Parro beschikt over handige koppelingen met deze modules, waardoor alle oudercommunicatie op één platform plaatsvindt.

Ervaar het gemak van Parro

Communiceren

Parro mededeling-stream

Van een persoonlijk bericht naar ouders, veilig foto’s en video’s delen met de groep tot het uitzetten van de maandelijkse nieuwsbrief. Parro is dé plek waar alle communicatie tussen school en thuis samenkomt.

Organiseren

Parro - ouders-inschrijven-10-minutengesprekken. Ouderapp van ParnasSys

Regel gemakkelijk vrijwilligers en materialen voor een activiteit en laat ouders zich eenvoudig inschrijven voor de oudergesprekken op de door jou gekozen tijdvakken. Met Parro zet je deze acties gemakkelijk uit én behoud je zelf de regie over je agenda.

Administreren

Parro - veilig en geautoriseerd toegang tot leerlinggegevens.

Altijd veilig en geautoriseerd toegang tot contact- en leerlinginformatie en één centrale plek voor het beheren en up-to-date houden van absenties. Parro geeft altijd actueel inzicht, waar je ook bent.

Parro in het kort

Parro, de ouderapp van ParnasSys

Behoud regie op je eigen agenda, o.a. door de stiltemodus

Parro, de ouderapp van ParnasSys

Deel veilig foto’s, video’s en relevante informatie met ouders

Parro, de ouderapp van ParnasSys

Organiseer gemakkelijk activiteiten en oudergesprekken

Parro, de ouderapp van ParnasSys

Laat ouders eenvoudig absenties en privacy-voorkeuren doorgeven

Een kijkje in de toekomst

Benieuwd wat Parro voor je in petto heeft? Neem een kijkje in het Parro Atelier om te ontdekken welke nieuwe functionaliteiten er worden toegevoegd om het werken met Parro nóg gemakkelijker te maken.

Naar het Parro Atelier

Voor ieder wat wils

Parro Basis

In de gratis variant – Parro Basis – communiceer je eenvoudig met collega’s én beschik je over handige functies die je snel bij de hand wilt hebben.

Meld en bewerk absenties als leerkracht en heb contact- en leerlinginformatie altijd bij de hand. Denk hierbij aan het veilig en geautoriseerd inzien van telefoonnummers, adresgegevens, e-mail én medische gegevens van de leerling.

€ 0,-
per leerling per jaar

Is Parro nieuw voor jou en/of jouw school?
Als je ParnasSys gebruikt, heb je automatisch toegang tot Parro Basis. Download de app en log eenvoudig in met jouw huidige ParnasSys-account.

Parro Compleet

In de betaalde variant – Parro Compleet – ervaar je al het gemak dat Parro te bieden heeft en verbind je school met thuis.

Stel ouders via een bericht op de hoogte over de naderende studiedag, beheer gemakkelijk absenties en organiseer vliegensvlug een klassenuitje met dé app van ParnasSys voor communiceren, organiseren en administreren.

€ 2,39
per leerling per jaar

Al het gemak van Parro ervaren?
Bestel Parro Compleet

Meer informatie

Vraag het informatiepakket aan of start direct een proefperiode, om het gemak van alle ParnasSys-functionaliteiten in één app te ervaren.

Webinar Parro Compleet

Wil je weten hoe Parro jou kan ondersteunen met oudercommunicatie? Meld je dan aan voor een gratis webinar.

Direct bestellen

€ 2,39

per leerling per jaar

ParnasSys klas