Bereik meer met ParnasSys: ontdek deze inspirerende trainingen op het Kennisplein

Het trainingsaanbod van onze kennisparters

Wil je meer sturen op onderwijsresultaten, privacyproof lesgeven of grip krijgen op sociaal-emotionele ontwikkeling? Welke thema’s ook spelen op jouw school, op het Kennisplein vind je de training die jou en je team een stap verder brengt.

Je vindt het op het Kennisplein

Het Kennisplein is dé plek voor onderwijsprofessionals die met ParnasSys werken. Hier vind je trainingen over allerlei onderwerpen, die raakvlakken hebben met ParnasSys. Van erkende kennispartners met unieke expertise. Je vindt er een simpele uitleg van een ParnasSys-functionaliteit, maar ook meerdaagse trainingen over het toepassen van ons systeem bij grote thema’s als opbrengstgericht werken of sociaal-emotioneel leren. Jij bepaalt welke training en welke kennispartner het beste past bij jullie cultuur, visie of ontwikkelvraag.

Welke trainingen kun je verwachten?

Trainingen op maat van Helder Onderwijsadvies
Verbeter het handelen in de klas, verdiep je burgerschapskennis met de leerlijn Burgerschat of krijg beter zicht op leerresultaten en ontwikkelingen van alle scholen binnen een bestuur met de bestuursmodule Focus PO META. Helder Onderwijsadvies biedt allerlei inspirerende cursussen om jouw onderwijs te versterken. Altijd volledig op maat, gegeven door gemotiveerde en gecertificeerde trainers. 

Praktisch werken volgens de AVG door Privacy op School
In ParnasSys wordt veel informatie van leerlingen opgeslagen, die het waard is goed beschermd en beveiligd te worden. Privacy op School leert scholen op een praktische, interactieve manier AVG-proof te werken in het onderwijs en veilig te werken met ParnasSys. In de taal van het onderwijs, voor administratief medewerkers, intern begeleiders en teams van leerkrachten. Daarnaast leren ze je vanaf het nieuwe schooljaar ook werken met Privacybasis.

Verbeter je onderwijs met Gouwe Academie
Het onderwijs staat voor grote uitdagingen. Van werk- en tijdsdruk tot inhoudelijke thema’s zoals onderwijskwaliteit, burgerschap en passend onderwijs. Optimaal gebruikmaken van ParnasSys helpt je om je werk lichter, leuker en beter te maken. Gouwe Academie helpt scholen om ParnasSys voor je te laten werken bij onderwijskundige vraagstukken zoals sociaal-emotioneel leren, toetsresultaten, leerlijnen jonge kind of onderwijskwaliteit.

Makkelijk aan de slag met je Schoolwebsite met Plate
Een website beheren is toch technisch en ingewikkeld? Niet met de online training van Plate over ParnasSys Schoolwebsite. Tijdens de online training focust Plate op het leuke gedeelte: vormgeving. Je leert werken met de verschillende secties en elementen in het Plate CMS, waaronder de editor, met direct resultaat. Daarnaast leer je het dashboard gebruiken, waarmee je inzicht krijgt in de techniek en structuur van de website. Ook na de training staat Plate voor je klaar met tips en adviezen. 

Interesse in een training? Schrijf je snel in
Past één van de trainingen en trainers bij jullie vraagstukken? Schrijf je dan snel in voor de beschikbare trainingen. Eerst weten wat onze kennispartners nog meer te bieden hebben? Bekijk dan het volledige trainingsaanbod op het Kennisplein.