Nieuws

Signaleren met Kindbegrip
Kindbegrip van ParnasSysSociaal-emotionele ontwikkeling

Voorbereiding op de eerste Kindbegrip-afnames

Met het nieuwe schooljaar in volle gang, zijn leerkrachten druk bezig met het creëren van een veilige en stimulerende leeromgeving. Zodra de klas een hechte groep vormt, is Kindbegrip van ParnasSys een waardevol instrument om het sociaal-emotioneel leren en de sociale veiligheid van de leerlingen in beeld te brengen. Het startpakket geeft ib'ers handvatten om hun teamleden goed voor te bereiden op de aanstaande observatie- en afnameperiode.

Lees verder
Kindbegrip van ParnasSys - sociaal-emotioneel leren - de leerlingvragenlijsten SEL en MSV
Kindbegrip van ParnasSysSociaal-emotionele ontwikkeling

Kindbegrip zet de leerkracht aan het stuur bij sociaal-emotioneel leren

Als leerkracht weet je het beste hoe je een leerling ondersteunt in zijn sociaal-emotionele ontwikkeling. Maar dan wel met de juiste informatie, praktische hulp en véél meer tijd. Dat is de overtuiging van dr. Kees van Overveld, gedragsdeskundige en specialist in sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarom ontwikkelt hij samen met ParnasSys Kindbegrip, een systeem dat sociaal-emotioneel leren makkelijker, efficiënter en effectiever maakt.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ParnasSys nieuws! We sturen je handige tips over het gebruik van ParnasSys, nieuwe ontwikkelingen en soms ook unieke aanbiedingen toe.