Haal meer uit ParnasSys

Kennispartner van ParnasSys - Gouwe Academie - verzorgt scholingen en begeleiding op maat over hoe jij onze producten kunt inzetten.

Scholingsaanbod Gouwe Academie

Scholingsaanbod 2023 - 2024

Brochure scholingsaanbod 2023-2024

Via onderstaande knop kun je de brochure scholingsaanbod 2023-2024 aanvragen/downloaden.

Werkdruk is een grote realiteit op de scholen. Vaak wordt dat gerelateerd aan administratie. En dan denk je waarschijnlijk ook wel aan ParnasSys? Dat een aantal scholen dit ervaren vinden wij jammer. Mogelijke oorzaak kan zijn dat ParnasSys als doel wordt gezien. Terwijl ParnasSys juist een hulpmiddel is bij het realiseren van goed onderwijs.

Wanneer onze collega’s handig kunnen werken met dit mooie instrument werkt ParnasSys andersom, namelijk werkdrukverlagend. Ervaren jullie dat op school nog niet? Kijk hieronder of je mogelijkheden ontdekt die je kunnen helpen.

Wij hebben standaard aanbod voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules zoals Parro, Ouderportaal, Kindbegrip (eventueel in combinatie met Process Communication Model), Leerlijnen, ParnasSys|schoolkwaliteit, Mijnschoolplan en Ultimview. Maar nog liever gaan wij in gesprek over een aanbod op maat.

We komen graag naar je toe, voor een scholing op jullie locatie. Wel zo fijn, want dan werken we in jullie eigen ParnasSys-omgeving en kunnen we volledig afstemmen op jullie situatie. Willen slechts enkele personen van jouw school geschoold worden? Veel van onze scholingen geven we in Gouda, Deventer of Amersfoort. Of overweeg eens of je de scholing binnen je bestuur of regio wilt organiseren. We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Scholingsaanbod Gouwe Academie

Wil je meer uit ParnasSys en modules halen middels scholingen en begeleiding op maat? Bel dan naar Gouwe Academie:

Tel 0182 540 385

Mail planning@gouwe-academie.nl

Adres Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda