Partners
van ParnasSys

afbeelding

Strategische partners

Academie van ParnasSys

Alle onderdelen van ParnasSys zet je in als middel bij het realiseren van goed onderwijs. En om dit te doen is het natuurlijk van belang dat je goed weet hoe je ze moet inzetten, hoe je het optimale eruit haalt. Omdat wij goed gebruik net zo belangrijk vinden als goede software, werken wij al vele jaren samen met onze partner Gouwe Academie. Zij staan voor je klaar met de Academie van ParnasSys. Bovendien werken we met Gouwe Academie nauw samen voor de modules Zien! en Leerlijnen.

Bezoek de site van Gouwe Academie

Gynzy

Door de digitalisering van het onderwijs wordt er steeds meer gebruik gemaakt van digitale verwerking. Natuurlijk niet als doel op zich, maar ondersteunend aan het leerproces. ParnasSys vindt het belangrijk om ook hier een rol van betekenis te spelen. Dit doen we met onze zusteronderneming Gynzy.

Bekijk de site

Mijnschoolkwaliteit

Het gewijzigde toezichtskader vroeg om een andere aanpak op kwaliteitszorg en een andere manier van het inzetten van het juiste instrumentarium. Daarom werken we samen met Koninklijke Van Gorcum, Kwest Online en Cees Bos.

Bekijk de site

Cloudwise

Geen zorgen meer of medewerkers wel goed in verschillende systemen staan. Je niet meer afvragen of toegang wel ingetrokken is als iemand uit dienst gaat of dat groepen en leerlingen in je Google of Microsoft omgeving staan. Daar zorgen we voor door samen te werken met Cloudwise.

Bekijk de site

KidsKonnect

Kinderopvangcentra en onderwijsorganisaties leven niet langer in gescheiden werelden. Ze vormen waardevolle partners bij de ontwikkeling van kinderen. Dat leidt op steeds meer plekken tot toenadering en samenwerking. De samenwerking tussen ParnasSys en KidsKonnect is hier het levende bewijs van.

Bekijk de site

 

 

 

 

.

Koppelpartners van ParnasSys

ParnasSys is hét leerlingadministratiesysteem van het primair onderwijs, en dat brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. We willen dat ons platform zo open mogelijk is, zodat ook andere leveranciers met ons systeem kunnen koppelen. Met het doel samen de leerkracht écht te ondersteunen. Dat kan gaan om NAW-gegevens van leerlingen die uitgewisseld worden of het versturen van toetsresultaten naar ParnasSys. We willen het de leerkracht zo makkelijk mogelijk maken.

Wil je koppelpartner van ParnasSys worden?

Ondanks dat we het belangrijk vinden om een open platform te zijn, kan niet iedereen koppelpartner van ParnasSys worden. De zorgplicht naar scholen en besturen nemen we serieus, daarom beoordelen we elke aanvraag zorgvuldig en volgt er een strenge intake. Koppelingen en het delen van persoonsgegevens wordt uitsluitend mogelijk gemaakt als de onderwijsinstelling hier toestemming voor geeft. Dit betekent dat niet ParnasSys, maar de school bepaalt welke koppeling wordt gebruikt en of de gegevens verstrekt mogen worden aan de betreffende koppelpartner.

Dien een koppelverzoek in