Schoolkassa

Alle soorten ouderbijdragen innen op jouw manier

Schoolkassa maakt het innen van ouderbijdragen een fluitje van een cent. In één klik stuur je alle ouders een betaalverzoekje.

Start met Schoolkassa

Het betaalsysteem waarmee ouderbijdragen makkelijk voldaan kunnen worden

  • Verstuur binnen één minuut een betaalverzoek aan ouders
  • Ouders betalen gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso en krijgen een herinnering als ze niet reageren
  • Automatisch inzicht in wie wel of niet betaald heeft
  • Minder administratie dus meer tijd voor onderwijs

Elke basisschool heeft te maken met betalingen van ouders. Of het nu om de vrijwillige ouderbijdrage of het jaarlijkse schoolreisje gaat. Geld dat nodig is om iets extra´s te doen maar waarvan het veel tijd kost om het op te halen. Met Schoolkassa van ParnasSys wordt het innen hiervan een fluitje van een cent.
Zo werkt Schoolkassa voor scholen

Minder administratie

Ouders betalen gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso en krijgen een herinnering als ze nog niet gereageerd hebben. Bovendien hoef je betalingen niet meer handmatig bij te houden en zijn alle geldstromen in één oogopslag inzichtelijk. 

Eindeloze mogelijkheden

Schoolkassa biedt veel flexibiliteit en sluit daarmee aan op de werkwijze van elke school of ouderraad. Zo kun je bijvoorbeeld met een kortingsstaffel werken (voor ouders met meerdere kinderen op school) of ouders laten betalen in termijnen. Maak een betaalverzoek aan en verzend hem later, stel deadlines in of maak een herinneringsschema waarmee Schoolkassa automatisch betaalherinneringen aan iedereen die nog niet gereageerd heeft verstuurd. 

Eenvoudig communiceren met ouders

Je wil een betaalverzoek op een effectieve manier versturen. Met de juiste toon, de juiste vraag en met de zekerheid dat het goed over komt bij de ontvanger. De sleutel daartoe is goede communicatie. Daarom kun je per betaalverzoek zelf een bericht toevoegen. Vervolgens zie je een preview van het bericht via Parro, e-mail en SMS en kun je het na controle versturen. 

Schoolkassa heeft een directe koppeling met Parro. Gebruik je beiden? Dan kun je betaalverzoeken via Parro versturen. 

 

Voor iedere school een passend pakket


Profiteer nu van onze actie!

Start vandaag nog met Schoolkassa en betaal tot 1 januari 2022 geen licentiekosten! *
Zo ervaar je op een laagdrempelige manier zelf het gemak van Schoolkassa bij het innen van de vrijwillige ouderbijdrage.

*Vanaf 1 januari wordt de licentie aan de school gefactureerd. Tot die tijd betaal je slechts de transactiekosten aan Mollie.

Lees meer over Schoolkassa

Lees onze productbrochure om je te verdiepen in de mogelijkheden van Schoolkassa.

Webinar Schoolkassa

Wil je weten hoe Schoolkassa jouw school of ouderraad kan ondersteunen? We vertellen je er graag over tijdens een van onze gratis webinars. Klik op de aanmeldknop voor de beschikbare data en meld je aan.

Aan de slag met Schoolkassa

Iedereen met de juiste autorisaties kan Schoolkassa nu al vrijblijvend bekijken. Wil je daadwerkelijk betaalverzoeken gaan versturen? Activeer dan een Mollie-account en koppel deze aan Schoolkassa.

Om je hierbij te helpen hebben we een stappenplan voor je gemaakt: