Schoolkassa

Alle soorten ouderbijdragen innen op jouw manier

Schoolkassa maakt het innen van ouderbijdragen een fluitje van een cent. In één klik stuur je alle ouders een betaalverzoekje.

Vraag het informatiepakket aan

Het betaalsysteem waarmee ouderbijdragen makkelijk voldaan kunnen worden

  • Verstuur binnen één minuut een betaalverzoek aan ouders
  • Ouders betalen gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso
  • Herinneringen worden automatisch verstuurd via het herinneringsschema
  • Automatisch inzicht in wie wel of niet betaald heeft
  • Door de koppeling met ParnasSys is de administratie altijd up-to-date
Zo werkt Schoolkassa voor scholen

Minder administratie

Ouders betalen gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso en krijgen een herinnering als ze nog niet gereageerd hebben. Bovendien hoef je betalingen niet meer handmatig bij te houden en zijn alle geldstromen in één oogopslag inzichtelijk. 

Eindeloze mogelijkheden

Schoolkassa biedt veel flexibiliteit en sluit daarmee aan op de werkwijze van elke school of ouderraad. Zo kun je bijvoorbeeld met een kortingsstaffel werken (voor ouders met meerdere kinderen op school) of ouders laten betalen in termijnen. Maak een betaalverzoek aan en verzend hem later, stel deadlines in of maak een herinneringsschema waarmee Schoolkassa automatisch betaalherinneringen aan iedereen die nog niet gereageerd heeft verstuurd. 

Eenvoudig communiceren met ouders

Je wil een betaalverzoek op een effectieve manier versturen. Met de juiste toon, de juiste vraag en met de zekerheid dat het goed over komt bij de ontvanger. De sleutel daartoe is goede communicatie. Daarom kun je per betaalverzoek zelf een bericht toevoegen. Vervolgens zie je een preview van het bericht via Parro, e-mail en SMS en kun je het na controle versturen. 

Schoolkassa heeft een directe koppeling met Parro. Gebruik je beiden? Dan kun je betaalverzoeken via Parro versturen. 

 

Voor iedere school een passend pakket

Informatiepakket

Wil je weten hoe Schoolkassa van ParnasSys jouw school of ouderraad kan ondersteunen? Vraag dan het informatiepakket aan. Hierin zie je de productvideo en lees je hoe je van start kunt gaan met deze handige tool!

Aanvragen informatiepakket ➜

Gratis webinar

Wil je een live productdemonstratie van Schoolkassa? Dat kan! Meld je via onderstaande link aan voor een van onze gratis webinars. De beschikbare data vind je in het aanmeldformulier.

Aanmelden gratis webinar ➜