Trainingen

ParnasSys

Webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van het nieuwe OPP voor regulier en speciaal (basis) onderwijs

Wil je meer informatie of een demonstratie over het landelijk doelgroepenmodel dat ten grondslag ligt aan het nieuwe OPP? Of tips over hoe je je team mee kunt nemen in het maken van een concreet en to-the-point OPP?

ParnasSys

Maatwerkscholing Kindkans en ParnasSys

Het is mogelijk om specifiek maatwerk te leveren om verschillende personen met verschillende verantwoordelijkheden op te leiden of te coachen.

ParnasSys

Scholingsbijeenkomst Kindkans en ParnasSys (ib’ers) – 1 dagdeel

In een scholingsbijeenkomst van één dagdeel leren wij de intern begeleiders hoe de groepskaart, de notities, de plannen en het ontwikkelingsperspectief kunnen worden ingericht in ParnasSys voor een optimale werking samen met Kindkans.

ParnasSys

Scholingsdag ParnasSys en Kindkans (schoolniveau)

Er komt een adviseur een hele dag op de school. We sluiten aan bij het beleid van de school, helpen bij de inrichting en er is een leerkrachtmoment waarin wij de leerkrachten activeren bij het juiste gebruik van ParnasSys voor de aanlevering bij Kindkans.

ParnasSys

Opleidingstraject Kindkans en ParnasSys voor ib’ers (2 dagen)

Dit aanbod is gericht op het professionaliseren van de intern begeleiders in het inrichten en gebruik van ParnasSys en Kindkans.

Kindbegrip
ParnasSys

Post-hbo-opleiding Intern begeleider

Vanaf december 2023 biedt de Gouwe Academie opnieuw een volwaardige post-hbo-opleiding voor intern begeleider als kwaliteitscoördinator aan.

Leerlijnen

Implementatie leerlijnen jonge kind (start)

Je krijgt begeleiding bij het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van de module Leerlijnen en het Leerlijnenpakket 4-7 jaar om kwalitatief goed onderwijs te realiseren.